Beşiktaş Marşları

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,287 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Beşiktaş için hazırlanmış 5 tane marş ve şarkının yer aldığı bu uygulama Beşiktaş tutkunlarının en sevdiği müzikleri bir araya toplamış.

Maçları televizyondan izliyorken tribünlerin sloganlarını anlayamıyor muydunuz? Beşiktaş'ın maçına gideceksiniz ama taraftarların marşlarını bilmiyor musunuz? Veya maç sonrası sevincinizi beşiktaş marşlarıyla mı yaşamak istiyorsunuz? Bu durumlara çözüm getiren bir uygulama olan Beşiktaş Marşları, Beşiktaş taraftarlarına özel hazırlanmış bir uygulama. Beşiktaş futbol takımı için yapılmış olan 5 marş ve şarkı barındıran bu uygulamada müzikleri isterseniz spontane bir şekilde dinleyebiliyorsunuz veya dilerseniz marşları zil sesi olarak da ayarlayabiliyorsunuz.

Zil sesi olarak tercih edeceğiniz marşı uygulama içersindeki ayarlardan seçmeniz mümkün. Ancak, bu opsiyon işe yaramıyorsa Android cihazınızın ayarlarından Beşiktaş Marşları uygulamasının klasörüne ulaşmanız mümkün. Ne var ki bu seçeneği kullanmak için bir hafıza kartına ihtiyaç duyuyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milli Takım Marşları

    Milli Takım Marşları, Android cihazlarınız üzerinde Türkiye Milli Takım için hazırlanmış marşları dinleyebileceğiniz yada zil sesi yapabileceğiniz güzel ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Trabzonspor Marşları

    Trabzonspor Marşları Android uygulaması ile cihazınızda her zaman takımınızın resmi marşlarına ulaşabilirsiniz.
  • Fenerbahçe Marşları

    Fenerbahçe Marşları uygulamasında Fenerbahçe için yazılmış marşlar yer alıyor ve bunların her biri zil sesi olarak atanabiliyor.
  • Galatasaray Marşları

    Galatasaray Marşları, Galatasaray taraftarları için özel olarak hazırlanmış ve içerisinde Galatasaray takımının en güzel marşlarını barındıran bir Android uygulamasıdır.
  • Beşiktaş Belediyesi

    Beşiktaş Belediyesi, resmi olarak geliştirilmiş belediyecilik uygulamasıdır.
  • Bursaspor Marşları

    Bursaspor Marşlarının bulunduğu bir Android uygulamasıdır.
  • Andro Beşiktaş Haber

    Andro Beşiktaş Haber uygulamasıyla Beşiktaş ile ilgili tüm haberlere anında ulaşabilirsiniz.
  • Beşiktaş Duvar Kağıtları

    Beşiktaş Duvar Kağıtları, Android telefon ve tablet sahibi olan Beşiktaş taraftarlarının ücretsiz olarak kullanabileceği bir duvar kağıdı uygulaması.