Bestie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
48.5 MB DOSYA BOYUTU

Bestie uygulaması sayesinde özçekim fotoğraflarımızdaki kusurları giderebiliyor, daha pürüzsüz bir görünüme kavuşturabiliyoruz.

Bestie, Instagram gibi popüler fotoğraf paylaşım platformları üzerinde sık sık özçekim fotoğraflar paylaşan kullanıcılara hitap eden bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde özçekim fotoğraflarımızı olduklarından çok daha göz alıcı bir forma kavuşturabiliyoruz.

Bestie, bünyesinde tam tamına 26 özel ayarlı filtre barındırıyor. Bu filtrelerin her biri belirli kategoriler altında toplanmışlar. O anki modunuza ve fotoğrafın çekim türüne göre bir tanesini seçip uygulayabiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde, sunulan filtrelere ek olarak pek çok görüntü ayarı seçeneği de bulunuyor. İsteğe göre bulanıklaştırma, renk açma, gölgelendirme ve pürüzsüzleştirme işlemlerini uygulayabiliyoruz. Hatta cildimizde bulunan akne ve siyah nokta gibi kusurları da Bestie sayesinde giderebiliyoruz.

Hem ön hem de arka kamera desteği sunan Bestie, özellikle gece çekimlerinde tatmin edici sonuçlara imza atıyor. Özçekim fotoğraflar için özel olarak geliştirilmiş olan Bestie, pratik özellikleriyle her çekimde işinizi kolaylaştıracak.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, iOS platformunda kullanılabilecek bir tür fotoğraf ve video filtreleme uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.
  • InstaVid

    InstaVid, hem fotoğraf hem de video desteği bulunan ücretsiz bir iOS kolaj uygulamasıdır.