BET NOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

BET NOW uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan BET kanalının dizilerine kolayca erişebilirsiniz.

BET NOW uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından BET kanalına ait TV şovlarını ücretsiz ve kolay bir şekilde izleyebilecekleri kaliteli bir uygulama olarak karşımıza çıktı. İnternet üzerinden şovların, dizilerin ve diğer yayınların sunulmaları ve bunun uygulama tarafından kullanıcılara aktarılması oldukça sade ve hoş bir deneyimle seyir keyfi elde etmenizi sağlıyor.

Uygulama içerisinde yer alan videolar yüksek kaliteli olarak yayınlanıyorlar ve böylece kaliteden ödün vermek gerekmiyor. Fakat tabii ki kotasını verimli kullanmak isteyenler için daha düşük çözünürlüklerdeki görüntü ayarları da yine uygulama içerisinde mevcut. Hem güncel şovların hem de geçmişte yayınlanmış popüler şovların uygulamadan erişilebilir olması, televizyon yerine mobil cihazınızdan istediğiniz gibi videoları izlemenize olanak tanıyor.

Fakat videoların hepsinin olmasa da bazılarının ücretli üyelik gerektirmesi sebebiyle bazı istediğiniz videolara erişmekte zorlanabileceğinizi de unutmamak gerekiyor. Kanalın sahipleri bu konuda çok cimri davranmamışlar ve videoların büyük kısmını ücretsiz olarak yayınlamaya devam ediyorlar.

Uygulamanın arayüzünün anlaşılır ve kolay gezilebilir olması, neyin nerede olduğunu keşfetmeniz açısından oldukça yeterli diyebilirim. Favori şovlarınızı işaretleme ve daha sonra kolayca dönüş yapma gibi özeliklere sahip olması da yine kullanıcıların BET NOW'ı daha keyifli bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyor.

Eğer yabancı dizilere ve şovlara meraklıysanız BET NOW'a göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

BET NOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
56.1 MB DOSYA BOYUTU

BET NOW uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının BET kanalı dizilerini ve şovlarını izlemelerine olanak tanıyor.

BET NOW uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarını kullanarak BET kanalının yayınladığı TV şovları ve dizilere kolayca ulaşmak isteyen kullanıcıların sahip olmaları gereken ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolay kullanımı hem de oldukça geniş içeriği sayesinde mobil cihazınızın başında oldukça keyifli bir vakit geçirebileceğinize inanıyorum.

Her ne kadar kanal ülkemizde yayın yapmasa da uygulaması vasıtasıyla tüm şovlara erişmek mümkün hale geliyor ve yayın kalitesi de güzel bir izleme deneyimi için oldukça yeterli. Bazı şovların ve bölümlerin paralı olmasına karşın pek çoğuna ücretsiz olarak erişimin mümkün olması, çoğu kullanıcının ihtiyacının karşılanmasını sağlayacaktır.

Hem en güncel videolara hem de geçmişte yayınlanmış olanlara erişmek mümkün olduğu için geçmişte kaçırdığınız dizilerin bölümlerini izlerken de sorun yaşamak mümkün değil. Fakat tabii ki uygulamanın aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duyması sebebiyle Wi-Fi üzerinden bağlantıya sahip olmanız daha iyi olacaktır. 3G üzerinden bölümleri izlemenin kotanızı çok çabuk bitirebileceğini de aklınızdan çıkarmamalısınız.

Beğendiğiniz yayınları sosyal ağ hesaplarınız üzerinden varolan butonları kullanarak paylaşmanız da mümkün. Böylelikle dostlarınız da sizinle aynı şeyleri izlemesi mümkün olacaktır. Daha sonra izlemek üzere dilediğiniz bölümleri favorilerinize ekleme imkanının olması da unutkanlıkların önüne geçmeye yardımcı oluyor diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NOW APK

    NOW APK, yeni dizileri ve programları takip edebileceğiniz bir Android uygulamadır. NOW TV (FOX) çatısı altındaki içeriklere kolaylıkla erişin ve canlı yayınları takip edin!
  • BitTorrent Now

    BitTorrent Now bir mobil müzik ve video paylaşım ve keşfetme platformudur
  • GeFORCE Now

    GeFORCE Now, NVIDIA tarafından geliştirilen, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen bir tür bulut oyun platformudur.
  • Now Escape

    Now Escape, neon görsellere sahip zorlu beceri oyunu.
  • Cure Zombies Now

    Cure Zombies Now'da zombileri ameliyat ediyoruz
  • Playboy NOW

    Playboy NOW uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca en eğlenceli haberleri görüntüleyebilir, galeri ve videolara göz atabilirsiniz.
  • Beautify Now

    Beautify Now, kişiselleştirmeye önem veren Android kullanıcılarının kullanması gereken tema ve duvar kağıdı uygulamalarından bir tanesi.
  • Booking Now

    Booking Now, Android cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir rezervasyon yapma ve navigasyon uygulaması.