Better Half

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Better Half uygulamasıyla sevgilinizle ilişkiye başladığınız günden bu yana geçen zamanı takip edebilirsiniz.

Better Half uygulaması Android cihazlarınızda eşinizle veya sevgilinizle geçirdiğiniz günleri saymanızda yardımcı oluyor.

Sevgilinizle veya eşinizle birlikte kullanabileceğiniz Better Half uygulaması, ilişkinizin başladığı günden bu yana geçen zamanı takip etmek için oldukça başarılı bir uygulama olarak öne çıkıyor. Uygulamayı başlattıktan sonra sizin ve partnerinizin isimleriyle birlikte fotoğraflarınızı da yükledikten sonra ilişkinizin başladığı tarih ve partnerinizin doğum tarihi gibi alanları doldurmanız gerekiyor. Bu adımdan sonra uygulama ana ekranında toplam gün sayısı veya gün, ay ve yıl şeklinde birlikte geçirdiğiniz zamanı görüntüleyebiliyorsunuz.

Yıldönümlerinde ve sevgilinizin doğum gününde size bildirimler gönderen Better Half uygulamasında, partnerinizin burcunu da görüntüleyebiliyorsunuz. Burç uyumu ve özelliklerini de inceleyebileceğiniz uygulamada bulunan bir başka güzel özellik de hazır mesajlar bölümü. Aşk, özlem, doğum günü, yıldönümü gibi başlıklar altında birbirinden anlamlı sözler sunan Better Half uygulamasında, partnerinizi mutlu edecek sözleri bularak ona gönderebilirsiniz. İnternet bağlantısı olmadan da kullanabileceğiniz Better Half uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Better Half

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
39.2 MB DOSYA BOYUTU

Better Half uygulamasını kullanarak eşinizle veya sevgilinizle özel günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Better Half, iOS cihazlarınızda sevgilinizle veya eşinizle kullanabileceğiniz bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Eşinizle veya sevgilinizle özel günlerinizi hatırlamak ve ilişkiye başladığınız günden bu yana geçen süreyi hesaplamak için kullanabileceğiniz Better Half, özel günleriniz için bildirim almanızı da sağlıyor. Uygulamayı başlattığınızda sizin ve partnerinizin adını, partnerinizin doğum tarihini, fotoğraflarınızı ve ilişkiye başladığınız tarihi seçtikten sonra isteğe bağlı olarak telefon numarasını da ekleyebiliyorsunuz. Doğum gününde, ay ve yıldönümünüzde size bildirim de gönderen Better Half, ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu da ister gün olarak isterseniz de yıl, ay ve gün şeklinde görmenizi sağlıyor.

Hatırlatıcı özelliği dışında aşk, özlem, doğum günü, yıldönümü, eğlenceli ve alıntılar başlıkları altında hislerinizi en doğru kelimelerle anlatan mesajlar da sunan Better Half uygulamasında, sevgilinizin cep telefonunu eklediyseniz ana ekranda yer alan butonları kullanarak ister direkt arayabilir, isterseniz de FaceTime ile görüşebilirsiniz. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Better Half uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Been Love Memory

    Been Love Memory uygulaması sevgililerin birlikte kullanabileceği bir ilişki sayacı uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Couple Widget

    Couple Widget uygulamasını kullanarak, sevgilinizle ilişkiye başladığınız tarihten bugüne kadar geçen zamanı görebilirsiniz.
  • LoveByte

    Sevgililer için geliştirilen LoveByte uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ilişkinize dair güzel anıları kaydedebilirsiniz.
  • Couplete

    Sevgililer için geliştirilen Couplete uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ilişkinizle ilgili birçok aracı kullanabilirsiniz.
  • Sevgililer Günü Mesajları

    Sevgililer Günü Mesajları, sevgililer gününde sevgilinize neler hissettiğinizi en iyi şekilde anlatacak olan mesajlar içeren yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Sleep Better

    Sleep Better uyku düzeninizi takip ederek daha sağlıklı bir sağlığa kavuşmanıza yardımcı olur.
  • Better Diary

    Better Diary, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir günlük uygulamasıdır.
  • Heartbreak: Valentine's Day

    Heartbreak: Valentine's Day, 14 Şubat Sevgililer Günü özel mobil oyunlardan biri.