Big Bang Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Big Bang Racing, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli arazide yarış oyunu.

Big Bang Racing, animasyonlarla zenginleştirilmiş yüksek kalitede görsellerine rağmen ufak boyutlu olmasıyla beğenimizi kazanan yarış oyunu. Klasik kuralları hiçe saydığımız, tek amacımızın tepe taklak olmadan bitiş çizgisine ulaşmak olduğu oyunu benzerlerinden ayıran özelliği pistlerin oyunu oynayan oyuncular tarafından hazırlanması. Tabii ki deneyim kazandıktan sonra kendimiz de tasarladığımız pisti oyuna ekletebiliyoruz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan yarış oyununda engebeli pistlerde oyuncuların özel olarak hazırladığı pistlerde yarışıyoruz. Amacımız pistin çeşitli noktalarına yerleştirilmiş harita parçalarını toplamak. Tabii ki öncelikle canımızı düşünmemiz gerekiyor. Offroad aracımızla mümkün olduğunca temkinli gitmemiz önemli. Neyse ki benzinimizin bitme ihtimali yok. Kaskımız ayrı aracımız ayrı tarafa uçmadığı sürece sorun yok.

İlerledikçe yeni kostüm ve yarışırken avantaj elde etmemizi sağlayan güçlendiriciler kazandığımız oyunda aracımızın kontrolünü sağ ve sola konumlandırılmış butonlarla sağlıyoruz.

Erkan Calp

Big Bang Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Big Bang Racing, oyuncuların tasarladıkları pistlerde yarıştığınız iOS oyunu.

Big Bang Racing, oyuncuların kendi tasarladıkları engebeli pistlerde yarıştığımız zorlu bir o kadar eğlenceli bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz giren yarış oyununda bisiklet ve arazi aracınızla engelleri aşıp bitiş noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Engebeli arazi yarış oyunlarını fazlasıyla zor bulmuyorsanız oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm bu yapımda yarıştığınız pistler sizden daha deneyimli oyuncular tarafından hazırlanıyor. Engellerle dolu pistlerde tepe taklak gelmeden yolunuza çıkan haritaları toplamanız gerekiyor. Bu haritalar kritik noktalarda ancak es geçme şansınız yok. Devrilmeden, kaskınızı düşürmeden bitişe ulaşmayı başarırsanız sonraki bölüme atlıyor, her bölümde altın kazanıyor ve pist değerlendirmesi yapıyorsunuz.

Kazasız belasız tamamladığınız yarışlarda verilen altınları yeni modları, başka araç ve pistleri, farklı kostüm ve güçlendiriciler açmak için kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BBR 2 (Big Bang Racing 2)

    Çılgın yarışlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Big Win Racing

    Big Win Racing ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Big Bang Legends

    Big Bang Legends, periyodik tabloda bulunan elementleri öğrenmenizi sağlayan eğitici bir mobil oyundur.
  • Big Rig Racing

    Canavar kamyonunuza binin ve rakiplerinize fark atın.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.