Big Big Baller

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir mobil arcade oyunu

Big Big Baller, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Önünüze çıkan her şeyi yok edip kendinize çektiğiniz bir oyun olan Big Big Baller ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olan Big Big Baller, kocaman bir şehri yok etmeye çalıştığınız bir oyundur. Binaları, arabaları, evleri ve önünüze çıkan her şeyi yok edip kendinize çekmeye çalıştığınız oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebileceğim oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Diğer oyunculara da meydan okuyabileceğiniz oyunda diğer oyuncuların daha küçük toplarını yiyebiliyorsunuz. Oldukça ilginç bir atmosfere sahip olan oyunda önünüze çıkan her şeyi sürüklüyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Big Big Baller sizleri bekliyor.

Big Big Baller oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Big Big Baller

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
206 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir mobil beceri oyunu

Big Big Baller, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil arcade oyunudur. Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Big Big Baller ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirebiliyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda önünüze çıkan her şeyi kendinize çekerek ilerliyorsunuz. Diğer oyuncularla da mücadele edebileceğiniz oyunda eşsiz bir oyun deneyimi yer alıyor. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken oyunda kocaman bir şehri yok ediyorsunuz. Binaları, evleri ve arabaları yıkarak kendinize çektiğiniz oyunda puanlar kazanarak daha büyük bir hale gelmeye çalışıyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Big Big Baller sizleri bekliyor. Oldukça kolay kontrollerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Özel güçlerinizi de kullanarak daha avatajlı bir konuma gelebiliyorsunuz. Big Big Baller oyununu sakın kaçırmayın.

Big Big Baller oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!
  • Burger Big Fernand

    Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.
  • Big Sport Fishing 2017

    Big Sport Fishing 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli balık tutma oyunu.
  • Little Big Tree

    Bir ağaç fidanı dikerek bu ağacı gökyüzüne kadar uzatmak için çaba harcayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Big Fish 2

    Big Fish 2 eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Big Bang Racing

    Big Bang Racing, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli arazide yarış oyunu.
  • Big Farm: Mobile Harvest

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, sıfırdan başlayıp bir çiftlik imparatoru olabileceğiniz keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.