Bigasoft Audio Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
709 TOPLAM İNDİRME
9.86 MB DOSYA BOYUTU

Bigasoft Ses Dosyası Format Dönüştürme Programı, Windows işletim sisteminizle kullanabileceğiniz ses dönüştürme yazılımıdır.

Bigasoft Ses Dosyası Format Dönüştürme Programı, Windows işletim sisteminizle kullanabileceğiniz ses dönüştürme yazılımıdır.

Kullanımı son derece kolay olan bu yazılım, işlemlerinizi hızlı şekilde tamamlayarak zamanınızın size kalmasını sağlayacak. Bigasoft Audio Converter ile MP3, WMA, M4A, AAC, AC3, WAV, OGG, AIFF, ALAC, FLAC, CAF gibi tüm formatlar arasında dönüştürme yapabileceksiniz ve favori şarkılarınızı en hızlı yolla istediğiniz formata dönüştürebileceksiniz. Bu programı aynı zamanda MP3 dönüştürücü, WMA dönüştürücü, M4A dönüştürücü gibi de kullanmanız mümkündür.

Bigasoft ses dönüştürme programı, yığın dönüştürmeyi de destekler. Yani yazılım size, çok sayıda ses dosyasının dönüştürme işlemini aynı anda gerçekleştirme olanağı tanır. Beğendiğiniz müzik kliplerini de başlangıç noktasını ve süresini belirleyerek ayarlama ve dinleme imkanı tanır.

Programın diğer bir özelliği de AVI, MPEG, MP4, MPG, 3GP, DivX, Xvid, ASF, VOB, MKV, WMV, H.264 formatlarındaki popüler film ve müzik videolarından müzikleri en iyi ses kalitesiyle ayırabilmesidir. Ayrıca ses dosyasını istediğiniz yerden de kırpabilen bu programla dönüştürme işlemini duraklatarak devam ettirebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bigasoft Total Video Converter

    Windows için Bigasoft video dönüştürme programı, videolarınızı istediğiniz formata hızlı ve kolayca dönüştürerek istediğiniz zaman istediğiniz cihazda izlemenizi sağar.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • AV Audio Converter

    AV Audio Converter farklı ses formatlarını birbirine dönüştürmenize olanak tanıyan bir yazılımdır.
  • AV Media AV Audio Converter

    AV Audio Converter ile ses dosyalarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • AVS Audio Converter

    AVS Audio Converter ile ses dosylarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Program4Pc Audio Converter

    Program4Pc Audio Converter ile ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz