Bike Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
341 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Bike Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bisiklet oyunu.

Bike Blast, Android platformunda oldukça popüler sonsuz koşu oyunu Subway Surfers’a oldukça benzese de farklı bir tema üzerine kurulmasıyla tercih edilebilir.

Adından da anlayacağınız üzere oyunda bisikletimize atlayıp yolumuza çıkan engelleri çılgın hareketler yaparak aşmaya çalışıyoruz. Bisikletimizden düşmeden ne kadar ilerlemeyi başarırsak o kadar puan topluyoruz. Amy ve Max adında iki çılgın genç bisikletçi arasından seçim yapabiliyoruz. Ancak yolun tehlikeli noktalarına yerleştirilmiş altınları toplayarak farklı karakterlerle de oynama şansına sahibiz.

Oynanış yönünden daha önce Subyway Surfers’ı oynadıysanız hiç farkı yok. Bisikletçimiz otomatik olarak ilerlediğinden ve hız kesme lüksü olmadığından bize sadece yönlendirmek kalıyor. Engeller üzerinden atlatmak için tek yaptığımız sağa veya sola parmağımızı kaydırmak. Kontrol sistemi çok basit ancak oyunda ilerlemek aynı basitlikte değil notunu da düşmem gerek.

Erkan Calp

Bike Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Bike Blast, Subway Surfers'a benzerliğiyle dikkat çeken bisiklet sürme oyunu.

Bike Blast, tempolu oynanış sunan sonsuz koşu oyunlarından vazgeçemiyorsanız beğeneceğinizi düşündüğüm bir yapım. Oynanış yönünden tüm platformlarda indirme rekoru kırmış Subway Surfers’dan farklılık göstermiyor ancak karakterler ve çevre farklı olduğundan değişiklik olması açısından oynayabileceğinizi düşünüyorum.

iOS platformunda da ücretsiz olan ve ilginç olarak satın alım sunmayan Bike Blast adından da anlayacağınız üzere bisiklet sürme oyunu. İki çılgın genç bisikletçinin yanı sıra oyunun ilerleyen bölümlerinde ilginç karakterleri seçebildiğiniz oyunda efsane bisiklet BMX’inize atlıyor ve tehlikelerle dolu yolda sürüyorsunuz. Amacınız benzer oyunlarda olduğu gibi sağa sola çarpmadan gidebildiğiniz kadar gitmek.

Herkesin oynayabileceği basitlikte hazırlanan oyunda refleks, hızı düşünme, odaklanma çok mühim. Bisikletinizi sürerken karşınıza her an bir şey çıkabiliyor ve durma lüksünüz olmadığından bisikletten düşmemek için son derece hızlı düşünmeniz, seri olmanız, tereddüt etmemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Bike Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Bike Blast, çılgın genç bisikletçilerle şehrin sokaklarında son hız ilerlediğiniz bir Windows Phone oyunu.

Bike Blast, üç platformda da milyonlarca indirmeye ulaşmış sonsuz koşu oyunu Subway Surfers’a benzerliğiyle dikkatimizi çeken bisiklet sürme oyunu. Windows Phone’da da ücretsiz olan oyunda Max, Amy ve arkadaşlarıyla şehrin sokaklarında bisiklet turuna çıkıyoruz.

Eski Windows Phone cihazlarda da akıcı oynanış sunan Bike Blast, görsel açıdan da oldukça başarılı. Sonsuz koşu oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Genç çılgın bisikletçilerin yerine geçip sokaklarda tehlikeli hareketler yaparak ilerlediğimiz oyunda puan kasmaktan başka amacımız bulunmuyor. Ekstra olarak yolumuza çıkan altınları topluyor ve bunlarla oyunun ana karakterlerinden farklı, ilginç karakterlerin kilidini açıyoruz.

Çocukluğumuzun bisikleti BMX’i kullanmamıza izin veren oyunun kontrol sistemi tahmin edeceğiniz üzere çok zor değil. Karakterlerimiz bisikleti kendiliğinden sürdüğünden bize sadece gerekli durumlarda sağ sol kaydırma yaparak yönlendirmek kalıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • Popcorn Blast

    Popcorn Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bike Race Pro

    Bike Race Pro motosiklet oyunları oynamaktan keyif alan kişilerin mutlaka göz atması gereken oyunlar arasında yer alıyor.
  • Blossom Blast Saga

    Blossom Blast Saga, popüler oyun geliştirici King'inoyunculara sunduğu en yeni ve eğlenceli Android eşleştirme oyunu.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Wall Blast

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Blast Valley

    Ateş etmeyle uçmayı birleştiren süper eğlenceli bir mobil oyun