Bike Racing Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME

Motosiklet yarışlarında boy göstereceğiz.

Mobil yarış oyunlarıarasında yer alan Bike Racing Rider tamamen ücretsizdir.

GT Action Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan mobil yarış oyunu bünyesinde birbirinden farklı motosiklet modellerine sahip. Eğlencenin ve aksiyonun yer aldığı oyunda birbirinden farklı pistlerde motosiklet yarışlarına katılacak ve bu yarışlarda bitiş çizgisini ilk geçen olmaya çalışacağız. 3D gerçekçi grafiklerin yer aldığı mobil yarış oyununda zorlu seviyelerde yer almaktadır.

Kolaydan zora doğru ilerleyen farklı bölümler bizlere eğlence dolu anlar yaşatıyor. Yarış severler tarafından ilgiyle oynanmaya başlanan Bike Racing Rider, şuanda aktif olarak 100 bin oyuncu tarafındna oynanmaktadır. Yeni bir mobil oyun olduğunu düşünürsek bu rakamın oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Grafikleri bakımından tatmin edici olan yapım ses efektleri ve görsel efektler ile de desteklenerek daha iyi bir hale getirilmiş. Google Play’de 4.3 gibi bir skor puanı alarak yarış oyunları arasında yükselişe geçen başarılı mobil yarış oyunu tamamen ücretsizdir.

Dileyen yarış severler hemen indirip oynayabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Waterpark Bike Racing

    Su üzerinde yarışacağız.
  • Bike Racing 2018

    Mobil cihazımızda motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Bike Racing Moto

    Rekabet dolu yarışlara katılacağız.
  • Drag Racing: Bike Edition

    Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Offroad Moto Bike Racing Games

    Mobil cihazınızda Offroad Moto Bike Racing Games ile offroad yarışlarına katılabilirsiniz.