Bike Repair

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet tamir uygulamasıdır.

Bisikletinizle sık sık gezilere çıkıyorsanız, özellikle de uzun yolculuklara çıkmayı seviyorsanız, size hem zamandan hem de paradan tasarruf ettirecek olan bu uygulamaya göz atmalısınız. Bike Repair, bisikletinizin herhangi bir sorunu olduğunda kendi kendinize çözmenize yardımcı olacak çok kullanışlı bir uygulama.

Bisikletinizde çıkan herhangi bir sorunu kendi başınıza halletmenizi sağlayacak bu uygulama ile lastik patlaması, zincirin kırılması, vites değiştirme sorunları gibi aklınıza gelebilecek her sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Özellikle uygulamada sunulan çözümlerin çoğunun herhangi bir özel araç gereç gerektirmemesi, en güzel taraflarından biri diyebiliriz.

Özellikler:

  • 58 detaylı rehber.
  • 95'ten fazla ipuçları.
  • 300'den fazla yüksek kalite fotoğraf.
  • Karmaşıktan basite pek çok çözüm.
  • Bisikletle ilgili ağrılara çözümler.

Genel olarak başarılı olan uygulamayı az bir miktar para karşılığı satın alabilir ve daha sonra tamircilere vereceğiniz masraflardan kurtulabilirsiniz. Bu sebeple uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bike Repair

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
44.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet tamir uygulamasıdır.

Bike Repair, adından da anlaşılacağı gibi, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve size bisiklet tamiri ile ilgili faydalı bilgiler sunan kullanışlı bir uygulamadır. Gerçekten basit ve aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir rehber niteliğinde olan bu uygulama ile hem zaman hem para tasarrufu yapabilirsiniz.

Bisikletinizle sık sık yolculuklara çıkıyor, özellikle de uzun gezilere çıkıyorsanız, bu uygulamayı kesinlikle edinmelisiniz. Yalnızca tamirle ilgili değil, başka pek çok faydalı bilgi de bulabileceğiniz Bike Repair, her bisiklet tutkununda olması gereken bir uygulama.

58 adet bisiklet tamir rehberine sahip olan uygulamada 300'ün üzerinde yüksek kalite fotoğraf bulunmakta. Bu fotoğraflarla detaylı olarak neyi nasıl yapacağınızı görebilirsiniz. Ayrıca bunun dışında, ağrılar konusunda ne yapabileceğiniz gibi farklı 95 adet ipuçları ve çözümler uygulamada sizi bekliyor.

Hava durumuyla ilgili bilgi alabileceğiniz uygulamada, hava durumuna göre ne tür kıyafetler giymeniz gerektiği bile var. Hatta kıyafetlerinizin listesini tutabilir, onlara puan verebilir, böylece bir sonraki gezide neyi giyip neyi giymemeniz gerektiğine daha iyi karar verebilirsiniz.

Uygulamada sunulan çözümlerin çoğunun özel araç gereç gerektirmemesi ise bir diğer artısı. Eğer siz de bisiklet gezilerine çıkmayı seviyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bike Gear Calculator

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet uygulamasıdır.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • iFixit: Repair Manual

    iFixit: Repair Manual uygulamasındaki adımları takip ederek elektronik cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz.
  • Moto X3M Bike Race Game APK

    Fantastik parkurları ve mekanizmaları içerisinde barındıran yarış oyunu Moto X3M Bike Race Game APK, web tarafındaki beğenilerden sonra mobil oyuncularla buluştu.
  • Motor World: Bike Factory

    Motor World: Bike Factory, motosiklet üretimi ve yarış oyunu.
  • Extreme Bike Stunts 3D

    Extreme Bike Stunts 3D heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • PEPI Bike 3D

    PEPI Bike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Bike Blast

    Bike Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bisiklet oyunu.