Bilen Adam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
637 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Bilen Adam, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde en popüler ve en sevilen oyunlardan biri olan Adam Asmaca oynamanızı sağlayan ücretsiz bir bulmaca uygulamasıdır.

Bilen Adam, çocukluğumuzda okul sıralarında belki de en çok oynadığımız klasik adam asmaca oyununu kelime oyunu ile birleşiminden oluşan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca uygulamasıdır.

Oyunun yapısı oldukça basit ve yapmanız gereken kelimeyi doğru tahmin etmek. Adam asılmadan önce doğru kelimeyi en kısa sürede tahmin ederek adamı asılmaktan kurtarmalısınız. Her yaştan oyuncunun oynayabileceği eğlenceli bir oyun olan Bilen Adam, kelime bilginizi arttırmakla birlikte sıkıldığınızda yada boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi olacaktır.

Oyun içerisinde 3 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bunlar, Klasik, Zaman Karşı ve İki Kişiik oyun modlarıdır. Klasik oyunda size verilen 60 saniye süre içerisinde 7 harf tahmin hakkını kullanmalı ve kelimeyi doğru tahmin etmelisiniz. İlerledikçe zorlaşan kelimeler sayesinde oyunun heyecanı bu modda hiç bir zaman azalmıyor. Tabi kelimeler zorlaştıkca alacağını puanın katsayısı da aynı oranda artış göstermektedir. Zamana karşı olan oyun modunu, ufak molalarınızda ve az vaktiniz olduğunda oynayabilirsiniz. Bu oyun modundasize tanınan 180 saniye süre içerisinde olabildiğinde çok kelime bilmeye çalışıyorsunuz. Klasik oyun modu ile aynı olarak kelimelerin zorluğu ilerledikçe artmaktadır. İki kişilik oyun modu ise oyunu ön plana çıkaran ve arkadaşlarınızla birlikte oynamanızı sağlayan en eğlenceli oyun modlarından biri. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan arkadaşlarınız ile birlikte oynayarak, onların tahmin etmesini istediğiniz kelimeyi girmeli ve beklemelisiniz. Bu oyun modunda kuralları siz belirliyorsunuz. Arkadaşınıza 1 harf avans verebilir yada ipuçları verebilirsiniz. Zaman karşı yarışmak yerine arkadaşınız ile karşılıklı soracağınız kelimelerden 3 tanesini bilen kazanacaktır. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta bu kelimeleri toplamda 7 hata yapmadan bilmelisiniz.

Özellikler:

  • Telefon ve tablet desteği
  • Google Play üzerinden puan sıralamalarına bakma
  • 10000'den fazla güncel soru bulunan bilgi bankası
  • İlerledikçe zorlaşan kelimeler

Düzenli olarak güncellenerek yeni kelimelerin eklendiği oyunda, kullanıcılar sürekli yeni kelimeler ile yarışabilir ve bu sayede oyundan hiç bir zaman sıkılmazlar. Sizde en popüler ve klasik oyunlardan biri olan Adam Asmaca'yı Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamak istiyorsanız hemen ücretsiz olarak indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyunun grafikleri ve oynanışı hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Bilen Adam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME
19.9 MB DOSYA BOYUTU

Bilen Adam, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde çocukluk yıllarının en çok oynanan ve sevilen oyunu Adam Asmaca'yı oynama fırsatı bulabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir iOS uygulamasıdır.

Bilen Adam, çocukken kesinlikle oynadığınıza emin olduğum Adam Asmaca'yı iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Modern bir tasarım ile karşımıza çıkan Bilen Adam uygulaması, adam asmaca ile kelime oyunlarını bir araya getiren oldukça eğlenceli bir yapıya sahip iOS bulmaca uygulamasıdır. Uygulama içerisinde 3 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bu oyun modları aşağıdaki gibidir;

Klasik Oyun: Bu oyun modunda bildiğiniz klasik adam asmaca oyunu oynuyorsunuz. Amacınız ise adam asılmadan önce 7 harf tahmin hakkınızı kullanarak kelimeyi doğru tahmin etmek. Eğer 7 harf tahmini ile kelimeyi doğru tahmin edemezseniz malesef adam asılıyor. Bu oyun modunu heyecanlı ve eğlenceli kılan ise sadece 60 saniye sürenizin olmasıdır.

Zaman Karşı: Bu oyunda modunda size 180 saniye süre veriliyor. Sizin yapmanız gereken ise  bu süre içerisinde en çok kelimeyi doğru tahmin etmek. Ne kadar çok kelime bilirseniz o kadar çok puan kazanıyor ve liserlik sıralamasında üstlerde yer alabiliyorsunuz.

İki Kişilik: Oyunun en cezbedici ve en eğlenceli oyun modu diyebilirim. Arkadaşlarınız ile internet bağlantısına ihtiyaç duymadan birlikte adam asmaca oynayabildiğiniz bu modda kuralları belirlemekte tamamen özgürsünüz. Bunun anlamı arkadaşınızın tahmin etmesini istediğiniz kelime için ister ipucu verebilir isterseniz bir harf avans verebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayarak kimin kelime bilgisinin daha iyi olduğunu görme şansı yakalayabilirsiniz.

Kelime hazneninizin artmasını ve daha çok kelime bilgisine sahip olmanızı sağlayan oyun ile hem eğlenip hem de öğrenebilirsiniz. Okul yıllarında öğrencilerin en çok oynadığı oyunlardan biri olan Adam Asmaca'yı iPhone ve iPad'leriniz üzerinden oynayabilmek için tek yapmanız gereken uygulamayı ücretsiz olarak indirmek. Bulmaca oyunlarını seviyorsanız Bilen Adam'ı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Özellikler:

  • Telefon ve tablet desteği
  • Google Play üzerinden puan sıralamalarına bakma
  • 10000'den fazla güncel soru bulunan bilgi bankası
  • İlerledikçe zorlaşan kelimeler

Uygulama için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adam Asmaca Plus

    Yılların oyunu Adam Asmaca farklı bir arayüzle tekrar karşınızda.
  • Adam and Eve 2

    Adam and Eve 2 isimli bu macera oyununda Havva'ya kavuşmak isteyen Adem'i yönlendiriyoruz.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Adam Asmaca

    Adam Asmaca, okul sıralarında hemen hemen her çocuğun mutlaka oynadığı klasik kelime oyunlarından bir tanesinin Android uygulamasıdır.
  • Hangman

    Adam asmaca oyunu oynayacağız.
  • Escaping the Prison

    Hapishane kaçışını çöp adam çizimleri ve keskin bir espri anlayışıyla oynamak istiyorsanız Escaping the Prison sizi eğlendirecektir.
  • Bilen Kazanır APK

    Bilen Kazanır APK, kullanıcıların soru çözerek para kazanabileceği bir bilgi yarışması uygulamasıdır.
  • Kısa Bir Kabus

    Kısa Bir Kâbus, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bilen bir tür korku oyunudur.