Bilgi Maratonu - Dünya Turu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Yarışırken ülkeler hakkında yararlı bilgiler edinin.

Bilgi Maratonu - Dünya Turu, her sorunun arkasından faydalı bilgiler paylaşan tek bilgi yarışması oyunu. Genel kültür, spor, müzik, dizi - film ve daha birçok kategoride diğer oyuncularla yarışıyorsunuz. Diğer bilgi yarışması oyunlarından farklı olarak bir yandan eğlenirken diğer yandan her ülke hakkında ilginç bilgiler de öğrenmiş oluyorsunuz.

Tamamen Türkçe bilgi yarışması oyunları arasında en sürükleyicisi diyebilirim Bilgi Maratonu - Dünya Turu için. Resimli soruların da yöneltildiği oyunda en iyiler arasına girmek için uğraş veriyorsunuz. Oyunun ilginç yanı; soruyu yanlış cevapladığınız vakit veda etmiyorsunuz. Ya reklamları izleyerek ya da altınlarınızı kullanarak kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Ayrıca çift cevap jokeriniz de var. Bu arada her soruyu belli bir sürede yanıtlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Bilgi Maratonu - Dünya Turu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici, öğretici Türkçe bilgi yarışması oyunu

Bilgi Maratonu - Dünya Turu, eğlendirirken öğreten ender bilgi yarışması oyunlarından. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımda farklı kategorilerde 1000’lerce soru yer alıyor. Tanımadığımız kişilerle bilgi yarışına giriyoruz.

Bir kere başladığınızda zor bırakacağınız türde bir Türkçe bilgi yarışması oyunu Bilgi Maratonu - Dünya Turu. Soruları yanıtlarken aynı zamanda ülkeleri geziyor, ülkeler hakkında ilginç bilgiler elde ediyorsunuz. Öğretici yanı da olan bilgi yarışması oyununda bilen ilerliyor ancak yanlış yanıtlayan da hemen oyuna veda etmiyor. Evet, genel kültürden spora, dizi / filmden müziğe bilgimizi sınayan bu oyunda yanlış cevapladığımız soruda altınlarımızı harcayarak veya reklam videolarını izleyerek kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Ayrıca çift cevap jokerimiz de bulunmakta. Bu arada saniyelerle yarışıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Zarta

    Zarta, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online Türkçe bilgi yarışması oyunu.
  • Hangisi? Seç Birini!

    Bilginizi, görsel hafızanızı test edin.
  • Payquestion

    Payquestion - Bilgi Yarışması Oyunu İndir Android: Payquestion ile soruları bilin, ödülleri kapın.
  • Gold Quiz

    Gold Quiz oyununda genel kültürünüzü test edebileceğiniz birbirinden ilginç soruları cevaplayabilirsiniz.
  • Bilişim Bilgi Yarışması

    Bilişim Bilgi Yarışması, bilişim ilgili sorulardan oluşan bir Android bilgi yarışması oyunudur.
  • Coğrafya Bilgi Yarışması Oyunu

    Coğrafya Bilgi Yarışması Oyunu, mevcut coğrafya bilginizi ölçebileceğiniz aynı zamanda yeni bilgiler edineceğiniz başarılı bir Android uygulamasıdır.