Bilim Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda eğlenirken öğrenebileceğiniz bir bilim takvimi uygulamasıdır.

Bilim Takvimi, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz, öğrenirken eğlenmenizi sağlayacak güzel bir uygulamadır. TTNET tarafından geliştirilen bu uygulama daha çok çocuk ve gençlere hitap ediyor diyebiliriz.

Hayat boyu bir şeyler öğrenmeyi seviyorsanız, çeşitli değişik genel kültür bilgileri size hitap ediyorsa, bu uygulamayı siz de kullanabilirsiniz. Uygulama üzerinde geçmişten günümüzde aklınıza gelebilecek her türlü önemli olayın tarihini bulabilirsiniz.

İcatlar, keşifler, eserler, bilim adamlarının doğum ve ölüm tarihleri, uygulama üzerinde erişebileceğiniz bilgilerden bazıları. Uygulamada iki bölüm bulunuyor Bugün bölümü ve Gün Gün bölümü.

Bugün bölümünde tarihte bugün neler olduğuna bakabilir, gün gün bölümünde ise merak ettiğiniz ay ve günde tarihte neler olduğunu görebilirsiniz. Genel kültürünüzü geliştirmek istiyorsanız, ansiklopedi niteliğinde bir kaynak olan Bilim Takvimini indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bilim Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda eğlenirken öğrenebileceğiniz bir bilim takvimi uygulamasıdır.

Genel kültürünüzü geliştirmek istiyorsanız ve cebinizde her an ulaşabileceğiniz ansiklopedi niteliğinde bir uygulama taşımak istiyorsanız, Bilim Takvimi tam size göre.

iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir genel kültür, eğitim ve eğlence uygulaması olan Bilim Takvimi, tarih boyunca yaşanmış önemli gelişmelerin ne zaman olduğunu gösteren bir takvim uygulamasıdır.

Çocuk, genç ve hayat boyu öğrenmeye meraklı insanların beğeneceği bir uygulama olan bilim Takvimi'nde icatlar, keşifler, eserler, bilim adamlarının doğum ve ölüm tarihleri gibi bilgileri bulabilirsiniz.

Uygulamada bulunan Bugün bölümünde tarihte bugün neler olduğuna bakabilir, Gün Gün bölümünde ise merak ettiğiniz ay ve günde tarihte neler olduğunu görebilirsiniz.

Siz de eğer bu tür eğlenirken öğrenebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Bilim Takvimi'ni indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fazilet Takvimi

    Fazilet Takvimi, adından da anlayacağınız üzere Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir fazilet takvimi uygulaması.
  • Adet Takvimi

    Adet Takvimi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca adet takviminizi oluşturabiliyorsunuz.
  • Diyanet Takvimi

    Diyanet Takvimi ile takvim yaprakları mobile taşınıyor.
  • Semerkand Takvimi

    Semerkand Takvimi uygulamasıyla Android cihazlarınızdan namaz saatlerine kalan zamanı takip edebilirsiniz.
  • Orkid Özel Gün Takvimi

    Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.
  • Türkiye Takvimi 2015

    Türkiye Takvimi 2015
  • Line.do

    Line.do, sanat, teknoloji, bilim, müzik ve daha pek çok alanda içerikleri zaman tüneli üzerinden gösteren bir mobil uygulamadır.
  • Lovegg

    Lovegg, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir aşk takvimi olarak dikkat çekiyor.