BillGuard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

BillGuard, harcamalarınızı düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.

BillGuard, tüm finansal hesaplarınızın kontrolünü sağlayabileceğiniz ve harcamalarınızı görebileceğiniz bir Android finans uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak kullanabildiğiniz uygulama üzerinde yapacağınızı tüm harcalarımı kontrol edebilme dışında, kartlarınızın güvenliğini de sağlayabiliyorsunuz.

Kartlarınız ile yapılan şüpheli harcamalar olduğunda alarm ile sizi uyaran BillGuard, başarılı bir şekilde tasarruf yapabilmenizi de sağlıyor. Tüm harcamalarınızı mükemmel şekilde tasarlanmış arayüz üzerinde görebildiğiniz uygulama, grafiksel şekilde harcamalarınızı düzenli olarak kontrol etme imkanı sunuyor.

2014 yılı içerisinde en iyi uygulamalardan bir tanesi seçilen BillGuard, para kontrol ve yönetimi yapmak isteyen Android telefon ve tablet sahipleri tarafından kesinlikle kullanılmalı.

Kartlarınızı koruma özelliklerine sahip olan uygulama, kartlarınızın sizin bulunduğunuz bölge dışında bir ATM yada mağazada kullanılması durumunda hemen bildiriyor. Böylece kartlarınızın güvenliği kırıldığında hemen durumdan haberdar olarak müdehale edebiliyorsunuz. Bunun dışında hackerların kart bilgilerinizi ele geçirmesi durumunda da uygulama size bildirim gönderiyor. Ayrıca kartlarınız ile yapılan şüpheli alışverişlerden de haberdar oluyor ve eğer görünen harcamaları siz yapmadıysanız işlemleri hemen iptal edebiliyorsunuz.

Aylık olarak finansal planlama yaparak tasarruf etmenizi sağlayan yada bütçeniz kadar harcamınızı sağlayan uygulama, Android uygulama marketi üzerinde bulabileceğiniz en iyi finans ve para takibi uygulamalarından bir tanesi.

Uyarı! Uygulamanın Türkiye desteği henüz bulunmadığı için, ülkemizde kullanılamıyor. Uygulama destek sunmaya başladığında hemen indirerek sizde gider takibi ve finansal planlamalarınızı BillGuard ile yapabilirsiniz.

Barış YANIK

BillGuard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

BillGuard, kişisel finans planlamalarınızı yaparak gider, bütçe ve fatura kontrollerinizi yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulaması.

BillGuard, aylık gelirinize göre harcama yapamıyorsanız fakat bu durumu düzeltip ayağınızı yorganınıza göre uzatmak istiyorsanız kullanabileceğiniz bir iOS uygulaması. Sadece harcamaları kısmak yada tasarruf yapmak için değil, genel olarak para kontrolü, kartlarınızın güvenliği ve finans planlamaları yapabilmenizi sağlayan uygulamanın oldukça yararlı olduğunu söyleyebilirim.

iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirerek kullanabileceği uygulama, tüm giderlerinizi tek bir ekran üzerinden kontrol ederek buna göre hareket etmenizi sağlıyor. Sunmuş olduğu gider takip özelliği dışında hesap ve kartlarınızın güvenliğini de sağlayan uygulama, kartlarınız ile sizin bulunduğunuz bölge dışında bir mağaza yada ATM'den işlem yapılması durumunda hemen sizi uyarıyor. Ayrıda herhangi bir şekilde kart bilgilerinizin hackerların eline geçmesi durumunda da hemen haberdar olup gerekli işlemleri acilen gerçekleştirebiliyorsunuz.

Son zamanlarda bankaların uygulamaya başladığı şüpheli harcamalar uyarısını da veren BillGuard, kredi kartı yada hesap kartlarınız ile yapılan şüpheli alışverişleri sizebildirerek eğer siz yapmadıysanız gerekli işlemleri yapabilmenizi sağlıyor.

Harcamalarınız hakkında gerekli tüm verilere sahip olan uygulama sonuçları analiz ederek size güzel bir şekilde rapor sunuyor.

Tüm finansal işlemlerizi ve hesaplarınızı tek bir uygulama üzerinden kontrol edebilme fırsatı sunan uygulama, hem Android hem de iOS platformu üzerinde 2014 yılının en iyi uygulamalarından bir tanesi olarka seçildi. Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz uygulama sayesinde cebinizden çıkan paranın ne kadar olduğunu düzenli olarak takip edeceğiniz gibi, tasarruf yapmanızı sağlayacak da bir çok özellik bulunuyor. Eğer bu tür bir gider takibi yada finans uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Uygulamanın Türkiye desteği henüz bulunmadığı için, ülkemizde kullanılamıyor. Uygulama destek sunmaya başladığında hemen indirerek sizde gider takibi ve finansal planlamalarınızı BillGuard ile yapabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • MSN Finance

    MSN Finans uygulaması ile finans dünyasında meydana gelen gelişmeleri ve son endeks durumlarını takip edebilirsiniz.