BioniX Wallpaper Lite

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,889 TOPLAM İNDİRME
15.1 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın arkaplan masaüstü resimlerini kolayca ve otomatik olarak değiştirmek istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.

BioniX Wallpaper Lite programı bilgisayarınızın arkaplan masaüstü görüntüsünü değiştirmek için kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi ve sürekli olarak arkaplan resimlerini değiştirmekle uğraşmak istemeyenlerin deneyebilecekleri arasında yer alıyor. Zira oldukça çeşitli seçenekleri ve gelişmiş özellikleri ile program oldukça iyi iş çıkarıyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi ilk özelliği belirlediğiniz zaman aralıkları içerisinde duvar kağıdı resmini değiştirmek ancak bunun dışındaki ekstraları onu diğer benzer programlardan ayrı kılıyor. Bunlar arasında kolay kullanılır arayüzü ve kullanmak istediğiniz arkaplan resimlerini müzikleri sıraya dizer gibi bir oynatma listesine ekleyebilmeniz ve sıralayabilmeniz yer alıyor.

Aynı zamanda anında arkaplan değiştirme, rastgele arkaplanlar belirleme, zaman aralığı değiştirme gibi opsiyonlarınız da mevcut. Uygulamanın faydalı bir özelliği ise duvar kağıdı klasörünüzü belirtmenizin ardından sürekli olarak o klasörü takip etmesi ve içerisine yeni resimler atıldığında bunları resimler listesine ekleyerek arkaplan resmi haline getirmesi.

Benzer programların sistem kaynağı tüketme eğilimleri olduğunu dikkate alırsak, bu konuda çok tatminkar olan program sisteminizde herhangi bir yavaşlamaya da neden olmayacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wallpaper Engine

    Wallpaper Engine, masaüstünüz için canlı (hareketli) duvar kağıtları sunar. Duvar kağıdı programı ücretsizdir!
  • Push Video Wallpaper

    PUSH Video Wallpaper uygulaması ile video ve GIF dosyalarını duvar kağıdı olarak kullanabiliyorsunuz.
  • Jeoe Wallpaper Changer

    Jeoe Wallpaper Changer, kullanıcıların duvar kağıtlarını kolayca değiştirebilecekleri ücretsiz bir programdır.
  • Kiwi Random Wallpaper

    Kiwi Random Wallpaper ile programın internet üzerinden indirdiği duvar kağıtlarını otomatik olarak değiştirebilirsiniz.
  • Windows 10 Wallpaper Pack

    Windows 10 Wallpaper Pack'ta Microsoft'un kendi tasarladığı duvar kağıtları yer alıyor
  • Android Live Wallpaper Maker

    Android Live Wallpaper Maker, Android cihazlarınız için APK formatında canlı duvar kağıtları hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Windows 7 Starter Wallpaper Changer

    Windows 7 Starter Wallpaper Changer ile Windows 7 Starter işletim sisteminizin duvar kağıdını anında değiştirebilirsiniz.
  • My Daily Wallpaper

    My Daily Wallpaper programı sayesinde bilgisayarınızın masaüstü arkaplan resmini kolayca değiştirebilirsiniz.