Birzzle Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Birzzle Fever, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Şu anda mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok farklı eşleme oyunu var ve sürekli olarak yenileri geliştiriliyor. Birzzle Fever de bunlardan bir tanesi.

Fruit Ninja, Jetpack Joyride gibi başarılı oyunların yapımcısı Halfbrick Studios tarafından geliştirilen oyun gerçekten eğlenceli ve bağımlılık yapıcı diyebilirim. Oyunu isterseniz arkadaşlarınıza karşı oynayabiliyor ve kendinizi gösterebiliyorsunuz.

Oyunda amacınız, üçlü eşleşme oyunlarında olduğu gibi üç ya da üçten fazla aynı türden kuşu bir araya getirerek patlatmak. Fakat bunun için stratejik davranmanız ve oyun boyunca taktiksel kararlar vermeniz gerekiyor.

Bunun dışında oyunda ilerledikçe boya bombaları, güçlendiriciler ve gizemli kutular gibi yeni eşyaların kilidini açtırabiliyorsunuz. Yine görevleri tamamladıkça yokedici kuş gücü gibi farklı güçlere de sahip olabiliyorsunuz.

Kendinize oyun boyunca yardımcı olması için bir süper kuş seçiyorsunuz ve seçtiğiniz kuşu level atlatarak geliştiriyorsunuz. Hepsinin kendine özgü bonusları olduğunu da göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Sevimli grafiklere sahip olan oyunun animasyonları, kolay arayüzü ve diğer bütün herşeyiyle başarılı bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Birzzle Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Birzzle Fever üçlü eşleştirme oyunlarından keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Birzzle Fever eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcı kitlesine hitap eden eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor. Hem tablet hem akıllı telefonlar üzerinde sorunsuzca çalışan bu oyundaki amacımız tıpkı diğer eşleştirme oyunlarında olduğu gibi üç veya daha fazla benzer objeyi yan yana getirerek yok olmalarını sağlamak ve bu şekilde devam ederek en yüksek puanı toplamak.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Birzzle Fever’da da bölümleri geçtikçe yepyeni bonuslar, güçlendiriciler ve yeni eşyalar açılıyor. Bu eşyaları kullanarak hem daha canlı bir deneyim yaşıyoruz hem de daha yüksek puanlar toplayabilecek güce sahip oluyoruz. Oyunda yer verilen süre faktörü ise oynarken büyük bir gerginlik yaratıyor. Hem hızlı olmalıyız hem de çok dikkatli hamleler yapmalıyız.

Grafik olarak bu kategoride yer alan diğer oyunlarla büyük benzerlik gösteren Birzzle Fever canlı animasyonlarla renklendirilmiş. Açıkçası oyun genel olarak beğenimi kazandı. Eğer siz de bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Birzzle Fever’ı denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Birzzle

    Birzzle üçlü olarak blokları eşleştirdiğiniz ve yok ettiğiniz eğlenceli Android oyunlarından birisidir.
  • Shrek Sugar Fever

    Shrek Sugar Fever, şekerlerle dolu bölümler sunan Android bulmaca oyunu.
  • Slots Fever

    Slots Fever tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz dinamik tasarımlı bir şans oyunu.
  • Candies Fever!

    Candies Fever! karşımıza her yaştan oyunseverin beğeniyle oynayabileceği bir beceri oyunu olarak çıkıyor.
  • Candy Fever

    Candy Fever, şekerleri toplayarak ilerlediğiniz klasik üçlü eşleştirme oyunu.
  • Snack Truck Fever

    Snack Truck Fever'de benzer objeleri yan yana getirip yok olmalarını sağlıyoruz.
  • Brain Fever: Logic Challenge

    Dört işlemi ve oyunu birleştirerek zihinsel aritmetik yapın.
  • Logo Quiz Fever

    Otomobiller, müzik, film ve oyunlar gibi çeşitli logolar bulabilir misin?