Bitcasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Bitcasa ile klasörlerinizi kolayca senkronize edebilir ve dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bitcasa, piyasada yer alan Dropbox, Box, Google Drive ve benzeri birçok dosya depolama, yedekleme ve senkronizasyon servisiyle aynı hizmeti sunmakta olan ücretsiz bir senkronizasyon ve dosya yedekleme programıdır.

Sizin için önemli olan verileri bulut ortamında güvenli bir şekilde saklamanıza veya diğer bir deyişle depolamanıza olanak sağlayan program, aynı zamanda belirleyeceğiniz klasörlerinizi bulut depolama alanınızla senkronize etmektedir.

Ücretsiz kullanıcılar için 10 GB'lık depolama alanı sunan Bitcasa'yı kullanabilmek için kendinize ait ücretsiz bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Bitcasa masaüstü programını indirip kurulumunu yaptıktan sonra basit kayıt adımlarını takip ederek kendi kullanıcı hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Servisin en güzel yanlarından bir tanesi de tek bir dosyayı sürükle bırak yardımıyla bulut sunuculara yükleyerek, anlık olarak dosyaya ait bağlantı adresini arkadaşlarınızla paylaşabiliyor olmanızdır.

Alternatif bir bulut dosya depolama servisine ihtiyaç duyuyorsanız Bitcasa'yı da deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Bitcasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Bitcasa, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir bulut dosya depolama servisi uygulamasıdır.

Ücretsiz bir bulut dosya depolama servisi olan Bitcasa için hazırlanan ve servisle aynı adı taşıyan Bitcasa Android uygulaması yardımıyla, bulut sunucuları üzerinde yer alan tüm verilerinize Android cihazınız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın güzel özelliklerinden bir tanesi de Android cihazınız ile çekmiş olduğunuz tüm video ve fotoğrafları Bitcasa kullanıcı hesabınız altında yer alan bulut dosya depolama alanıyla senkronize ederek yedeklemesidir. Bu sayede videolarınız ve fotoğraflarınız her zaman elinizin altında olacak ve istediğiniz zaman arkadaşlarınızla kolayca paylaşabileceksiniz.

Kullanıcılara ücretsiz olarak 10 GB'lık bulut dosya depolama alanı sunan uygulanın çapraz platform desteği sayesinde Bitcasa masaüstü uygulamasına sahip bir bilgisayar veya Bitcasa iOS uygulamasının kurulu olduğu bir iPhone veya iPad üzerinden de tüm dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

Oldukça yenilikçi ve kullanışlı bir bulut dosya depolama servisi olan Bitcasa'yı ve Android uygulamasını mutlaka denemenizi öneriyorum.

Bitcasa Özellikleri:

  • Tüm müzik, fotoğraf ve videolarınıza mobil cihazınız aracılığıyla ulaşma
  • Video izleme ve müzik dinleme
  • Dökümanlarınızı görüntüleme
  • Favori içeriklerinizin birer kopyalarına mobil cihazınız üzerinde yer verebilme
  • Herhangi boyutta herhangi bir dosyayı tek bir bağlantı adresiyle paylaşabilme
  • Kamera yedekleme özelliği sayesinde video ve fotoğraflarınızı koruma
Can Çevrim

Bitcasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Bitcasa, iOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir bulut dosya depolama servisi uygulamasıdır.

Bulut dosya depolama servisi Bitcasa için geliştirilen ve servisle aynı adı taşıyan bir iOS uygulaması olan Bitcasa ile nerede olursanız olun iPhone veya iPad'iniz yardımıyla tüm dosyalarınıza erişim sağlayabilir ve yedeklemiş olduğunuz tüm dökümanları, videoları, müzikleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

İhtiyacınız olan tüm verilerinize anlık olarak erişim sağlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olan Bitcasa ile ne zaman nerede olduğunuzun hiç önemi yok. Tek ihtiyacınız olan Bitcasa uygulamasına sahip olan iPhone veya iPad'iniz.

Bitcasa yardımıyla iOS cihazınız ile çekmiş olduğunuz tüm video ve fotoğrafları anlık olarak bulut dosya depolama servisleriyle senkronize edebilir ve anlık olarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Ayrıca tüm resimlerinizi ve videolarınızı yedeklemiş olacağınız için iPhone veya iPad'inizin başına bir şey gelmesi durumunda resimlerinize ve videolarınıza kolayca ulaşabileceksiniz.

Bitcasa Özellikleri:

  • 10 GB'lık ücretsiz depolama alanı
  • Çapraz platform desteği sayesinde tüm içeriklerinize tüm cihazlar üzerinden kolay ulaşım
  • Farklı formatlarda videoları izleyin ve tüm müzik albümünüzü dinleyin
  • Çalışma dökümanlarınızı görüntüleyin
  • Kamera yedekleme özelliğiyle tüm video ve fotoğraflarınızı güvenle saklayın
  • Dosyalarınızı tek bir bağlantı adresi yardımıyla sevdiklerinizle paylaşın
Can Çevrim

Bitcasa

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
25.6 MB DOSYA BOYUTU

Bitcasa, sizin için önemli olan dosya ve klasörlerinizi bulut dosya depolama sunucularıyla senkronize edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Bitcasa, Mac kullanıcılarının dosya ve klasörlerini bulut sunucular üzerinde yedekleyebilmeleri ve kendi belirleyecekleri klasörleri bulut sunucular ile senkronize edebilecekleri ücretsiz bir servistir.

Piyasada yer alan Dropbox, Box, Google Drive ve benzeri birçok rakibi gibi kullanıcılara ücretsiz bulut depolama alanı sunan Bitcasa, tüm kullanıcılarına 10 GB'lık bulut depolama alanını ücretsiz olarak vermektedir.

Ayrıca çapraz platform desteğine sahip olan Bitcasa'ya sahip olduğunuz tüm cihazlar üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede ne zaman nerede olursanız olun tüm verilerinize güvenli ve hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Dosyalarınızı bulut sunuculara yüklediğiniz sırada sizin için şifreleyen Bitcasa, tüm verilerinizin korunmasını ve güven içerisinde bulut sunucular üzerine yüklenmesini sağlar.

Bulut sunucular üzerinde sakladığınız tüm verilerinizi kolay ve hızlı bir şekilde arkadaşlarınızla paylaşmanıza da olanak sunan program, özellikle tek bir dosyayı anlık olarak bulut sunucular üzerinden arkadaşlarınızla paylaşama konusunda çok kullanışlıdır.

Alternatif bir bulut dosya depolama servisine ihtiyaç duyuyorsanız Bitcasa'yı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrashPlan

    CrashPlan ile birden çok lokasyona verilerin otomatik yedeklerini alabilirsiniz.
  • Cheetah Sync

    Cheetah Sync, Android cihazınız üzerinde yer alan bir klasörü bilgisayarınız üzerinde yer alan bir klasörle senkronize edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut dosya depolama ve yedekleme programıdır.
  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Ashampoo Backup

    Tüm disk bölümlerini kolaylıkla yedekleyin ve geri yükleyin.
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.
  • AOMEI Backupper Network

    Yedekleme yönetim çözümü