Black

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
366 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

Windows dosya yöneticisinden sıkıldıysanız dosyalarınızı çok daha verimli bir şekilde yönetebileceğiniz Black uygulamasını deneyebilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki dosyaların yönetiminde Windows Dosya Yöneticisi’nin yetersiz olduğunu düşünüyor ve hızlıca toplu işlemler yapabilmek, dosyalar arasında geçiş, kopyalama, kesme, yapıştırma işlemlerini tamamlamak isterseniz iki panelli Black programını deneyebilirsiniz.

Programın içerisinde sürükle bırak işlemleri için iki adet dosya listeleme bölümü bulunuyor. Kopyalama, taşıma, silme, yeniden adlandırma işlemlerini arayüz aracılığı ile hızlıca gerçekleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda grup olarak yeniden adlandırma ve arama araçları da emrinizde oluyor.

Dosyaların tarih damgalarını da değiştirmenize olanak veren program windows explorer’ın sağ tuş menüsündeki görevleri de desteklemekte. En son kullandığınız dosyalara da program aracılığı ile hızlıca ulaşabilir, dilediğiniz dosyaların kullanıcı izinlerini de ayarlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Black

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
657 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak sunulan Black Android uygulaması ile sohbet ederek yeni arkadaşlıklar elde edebilirsiniz.

Son zamanlarda arkadaşlık uygulamalarının oldukça yenilikçi yöntemler izlemeye başladığını söyleyebiliriz. Zira geçmişte direkt olarak profiller ve eşleştirme yöntemleri ile çalışan bu uygulamalar, artık çok farklı algoritmalar ve yöntemler kullanarak kullanıcıları birbirleriyle eşleştirmeye başladılar. Black uygulaması da böyle hazırlanmış bir Android uygulaması olarak karşımıza çıktı ve kesinlikle denemeniz gerekenler arasında.

Ücretsiz olarak sunulan ve çok kolay kullanılır bir yapıya sahip olan uygulama, direkt olarak arkadaş aramanıza imkan tanıyor ve bunu rastgele eşleştirmeler ile gerçekleştiriyor. Pek çok benzer servisin aksine eşleştirmelerin ardından direkt olarak internet araması yapabiliyorsunuz. Böylece yazmakla uğraşmak yerine sizinle eşleşen kişiyle hemen konuşmaya başlayabiliyorsunuz.

Sizi tanımak isteyen kullanıcılar, sizinle eşleştiklerinde ilk olarak bıraktığınız sesli mesajı duyuyorlar ve bu mesajda söylediklerinize göre kararlarını verebiliyorlar. Kendi sesinizi en uygun şekilde kullanarak insanların sizinle sohbet etmeyi istemelerini sağlayabilirsiniz.

Şifrelenmiş bir şekilde verilerinizi internet üzerinden gönderen Black uygulaması, böylece hattınıza yapılabilecek herhangi bir saldırıda sohbetlerinizin içeriğinin ele geçirilmesini önleyecektir. Siz istemedikçe kim olduğunuzun açıklanmaması da uygulamanın avantajları arasında yer alıyor. Eğer yeni arkadaşlar bulmak için kendinize uygun bir yöntem arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gereken kaliteli uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Black Bird Cleaner

    Black Bird Cleaner, sisteminizi kolay şekilde temizlemenize ve optimize etmenize yarayan, en kullanışlı temizlik programlarından bir tanesidir.
  • Address Book Repair Toolbox

    Address Book Repair Toolbox, Windows adres defterini onararak iletişim kaybolan iletişim bilgilerinizi geri getirebilen yararlı bir yazılım.
  • Call of Duty: Black Ops Türkçe Yama

    Call of Duty: Black Ops Oyununun Türkçe Yaması
  • Black Mesa Türkçe Yama

    Black Mesa Türkçe Yama, Valve'nin dünyayı sallayan oyunu HalfLife'ın çalışan gönüllülerinden oluşan ekibin yeniden tasarlamasıyla ortaya çıkan Black Mesa oyununun Türkçe yamasıdır.
  • Call of Duty Black Ops Save Dosyası

    Call of Duty Black Ops Save Dosyası ile oyunun tamamlanmış halini görebilirsiniz
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.