BlastBall GO

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

BlastBall GO, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği hem yeni hem de ücretsiz bir bulmaca oyunu.

BlastBall GO, şık tasarımı ve etkileyici grafikleri ile oynarken hem eğlenebileceğiniz hem de heyecanlanacağınız bir Android bulmaca oyunu. Android telefon ve tablet sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak indirip oynayabileceği oyun, kendine özel oynanışı ve yapısı sayesinde pek çok kullanıcının tercih ettiğini bir bulmaca oyunu olmayı başardı.

Oyunun orijinali BlastBall MAX ve GO ile farklı bir versiyonu daha çıkarıldı. En az orijinali kadar eğlenceli olan oyunda, 2 farklı renkteki kürelerden ne kadar fazla yanyana getirebilirseniz o kadar çok puan topluyorsunuz. Amacınızda bölümleri geçmek ve daha fazla puan toplamak.

Oyun içerisinde zorlandığınız anlarda kullanabileceğiniz pek çok farklı güç bulunuyor. Daha önce bu tür bulmaca oyunları oynadıysanız, güçlendirmelerin ne kadar işe yaradığını biliyor olmanız gerekiyor.

Aynı türdeki bulmaca oyunlarını geliştirmesi ile meşhur olan Kris Burn'ün eseri BlastBall GO, hem zihninizin daha fazla çalışmasını hem de kafa yormanızı sağlıyor. Beyin jimnastiği ve eğlenceyi bir araya getiren oyunun her bölümünde 25 hamle hakkınız var. Bu hamleleri iyi değerlendirerek maksimum puanı almalısınız.

Yeni bulmaca oyunlarını denemeyi seven Android kullanıcılarının kesinlikle denemesi gerektiğine inandığım BlastBall GO, uygulama marketi üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

BlastBall GO tanıtım videosu:

Barış YANIK

BlastBall GO

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

BlastBall GO, iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz indirip oynayabileceği keyifli bir bulmaca oyunu.

BlastBall GO, daha önceden BlastBall MAX olarak tanınan popüler bulmaca oyununa ek olarak değiştirilip geliştirilerek hazırlanan yeni ve eğlenceli bir iOS bulmaca oyunu.

Bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip deneyebileceği bu oyunda, oyunun kendine özel mekanikleri bulunuyor. Diğer bulmaca oyunlarından sıyrılan BlastBall GO'da amacınız oyun tahtası üzerindeki 2 farklı renkli toplardan aynı renk olanları yan yana getirmek. Ne kadar aynı renkli topu bir araya getirirseniz, o kadar çok başarılı oluyorsunuz.

Oyun başarılı oldukça kazandığınız puanın katsayısı artıyor ve böylece basit hamlelerden bile çok fazla puan kazanabiliyor hale geliyorsunuz.

Beyin jimnastiği ya da zehin egzersizi yapmak için bile oynayabileceğiniz oyunda size farklı görevler veriliyor ve bu görevleri 25 hamlede gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Oyuna ilk girdiğinizde bir süre zorlanabilirsiniz fakat alıştıktan sonra yavaş yavaş ustası olacağınıza eminim. iOS mobil cihaz kullanıcılarının kesinlikle denemesi gereken ücretsiz bir bulmaca oyunu olduğunu düşünüyorum.

BlastBall GO Tanıtım Videosu:

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Donuts Go Crazy

    Donuts Go Crazy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Deus Ex GO

    Deus Ex GO, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen sıra tabanlı bulmaca - gizlilik oyunu.
  • Caveboy GO

    Caveboy GO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Go Free

    Bubble Go Free ücretsiz bir balon patlatma oyunudur
  • Jelly Go!

    Jelly Go! oyununda birbirinden farklı renklere sahip olan blokları biriktirin ve eritme boncuğu geldiğinde blokları eritin!
  • Go Knots 3D

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Go Slice

    Kağıdı ustalıkla keserek bayrağa ulaşın.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.