Blitz Brigade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
13,374 TOPLAM İNDİRME
679 MB DOSYA BOYUTU

Blitz Brigade yüksek kalite sunan bir FPS oyunudur

Blitz Brigade eğer Windows 8.1 işletim sistemine sahip bir bilgisayar kullanıyorsanız ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.

Mobil oyunlardaki başarısıyla tanınan Gameloft tarafından Windows 8.1 kullanıcılarına sunulan bir başka yüksek kalite oyun olan Blitz Brigade 2. Dünya Savaşı'na dayanan bir temele sahip. Oyunda yer alan 2 düşman taraf olan Müttefikler veya Naziler'den birini seçerek farklı oyun modlarında rakiplerimizle doyasıya çarpışıyoruz. Oyunda bize 5 farklı kahraman sınıfından birini seçme imkanı verilmekte ve bu kahraman sınıfları farklı oyun yapıları sunmakta.

Grafikleriyle göz büyüleyen Blitz Brigade'de farklı oyun modları yer alıyor. Savaş alanının hakimiyeti için çarpıştığımız Domination, gördüğümüz her düşmana ateş edebildiğimiz Deathhmatch modu gibi modlar oyunda yer alabiliyor. Blitz Brigade'de farklı araçları da kullanabilmekteyiz. Oyunun bu yapısı bize Unreal Tournament gibi oyunları hatırlatmakta ve oyuna renklilik katmakta.

Blitz Brigade'de keskin nişancı tüfeklerinden elektrikli testerelere, makinalı tüfeklerden bazukalara kadar değişen 100 farklı silah çeşidi yer alıyor. Oyunda aynı anda 12 oyuncu savaş alanlarında çarpışabilmekte.

Online olarak oynanan Blitz Brigade takım oyunları için sesli sohbet desteği sunmakta. Eğer eğlenceli bir FPS oyunu denemek isterseniz Blitz Brigade kaçırmamanız gereken ücretsiz bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Blitz Brigade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6,062 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Online FPS oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken Blitz Brigade tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Blitz Brigade, Android tabletler ve akıllı telefonlarda oynayabileceğiniz ücretsiz bir online FPS oyunudur. Bu tür oyunları dokunmatik ekranlarda oynamak her ne kadar zor olsa da Blitz Brigade son derece akılcı tasarlanmış yapısıyla bu negatif etkiyi bertaraf etmeyi başarıyor.

Oyuna ilk olarak itilaf veya ittifak devletlerinden birini seçerek başlıyoruz. Bu seçimi yaptıktan sonra bir de askeri sınıf seçimi yapmamız gerekiyor. Seçebilecğeimiz sınıflar arasında asker, topçu, nişancı, sıhhiye ve gizli harekatçı yer alıyor. Elbette her sınıfın kendine özgü bir özelliği var. Dolayısıyla taktiklerinizi seçtiğiniz sınıfın özelliklerine göre belirlemelisiniz.

Oyunda sürekli olarak piyade olarak savaşmıyoruz. Zaman zaman farklı araçlar kullanma şansına da sahibiz. İhtiyaçlarınıza göre haritada bulunan bir helikopteri, arazi aracını veya tankı ele geçirip düşmanın üzerine yürüyebiliyoruz. Çoklu oyuncu sistemi üzerine kurulu olmasının bir sebebi olarak oyunda takım arkadaşlarınızla sesli görüşme de yapabiliyorsunuz. Bu fonksyion özellikle karmaşık görevlerde daha iyi bir koordinasyon sağlamaya yardımcı olabilir.

Genel olarak eğlenceli ve kaliteli bir online FPS oyunu olan Blitz Brigade'in en önemli özelliği ücretsiz olması.

Emircan Erdoğan

Blitz Brigade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
950 TOPLAM İNDİRME
589 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici grafiklere, akıcı bir oyun yapısına sahip olan Blitz Brigade, iOS cihazlarınıza indirebileceğiniz ücretsiz FPS oyunlarından bir tanesidir.

Blitz Brigade, en iyi ücretsiz online FPS oyunlarından biri. Oyuna itilaf ve ittifak devletlerinden birini seçerek başlıyoruz.

Taraf seçimini yaptıktan sonra ekranımıza farklı askeri birimlerin olduğu bir ekran geliyor. Burada istediğimiz askeri sınıfı seçerek oyuna başlıyoruz. Seçebilecğeiniz birimler arasında asker, topçu, sıhhiyeci, nişancı ve gizli harekatçı bulunuyor. Oyunun en ilgi çeken yanlarından biri de dinamik haritaları ve etkileyici görselleri. Gerçekçi sayılabilecek bir fizik motoruna sahip olan oyunda farklı araçları kullanarak düşmanlarımızı alt etmeye çalışıyoruz. Tank, arazi aracı ve helikopter bu araçlardan birkaçı.

Savaş meydanına hükmetmek için taktiklerinizi iyi belirlemelisiniz. Gerektiğinde takım arkadaşlarınızın yardımına koşmalı ve onları hayatta tutmalısınız. Seçeceğiniz her sınıfta ortalama olarak 100 silah bulunuyor. Takım arkadaşlarıyla sesli sohbet edebilme imkanı, oyunun en ilgi çekici özelliklerinden biri. Bu özelliği kullanarak takım arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve eş zamanlı taktikler geliştirebilirsiniz. 120 farklı görevin bulunduğu oyunda her görev için özgün taktikler ve saldırı planları yapmalısınız.

Emircan Erdoğan

Blitz Brigade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,385 TOPLAM İNDİRME
660 MB DOSYA BOYUTU

Blitz Brigade yüksek eğlence sunan çoklu oyunculu bir FPS oyunudur

Blitz Brigade online olarak diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz ve yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir mobil FPS oyunudur.

Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Blitz Brigade oyun severlere hem kaliteli hem de zengin bir içerik sunmakta. Blitz Brigade 2. Dünya Savaşı'na dayanan bir altyapıya sahip. Oyunda Müttefikler'in veya Nazi'lerin tarafını seçerek maçlara çıkıyoruz. Bize 5 farklı kahraman sınıfı sunuluyor. Soldier, Gunner, Medic, Sniper, Stealth adlı bu kahraman sınıfları kendilerine özel yeteneklere sahipler ve oyunculara farklı oyun yapıları sunuyorlar.

Blitz Brigade'de oyuncular 100 farklı silah seçeneğine sahipler. Bu silahların kimi yakın mesafede yüksek hasar vermekte, kimi ise yıkıcı patlamalar oluşturabilmekte veya uzun mesafeden düşmanlarınızı avlamanıza yardımncı olmakta. Oyunda ayrıca araçlar da kullanılabiliyor.

Blitz Brigade oldukça yüksek grafik kalitesine sahip. Oyundaki kahramanlar, araçlar ve mekanlar oldukça detaylı olarak tasarlanmış. Farklı oyun modlarına yer veren Blitz Brigade bize takım tabanlı karşılaşmalar yapma imknaı veriyor. Bu takım karşılaşmalarında takım arkadaşlarımızla oyun içerisindeki sesli sohbet özelliğini kullanarak iletişim kurabiliyoruz.

Blitz Brigade türünün en başarılı örnekleri arasında olan bir mobil FPS oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strange Brigade

    Strange Brigade, Rebellion Games tarafından geliştirilen ve 1930'lu yıllarda Mısır'da geçen, co-op şeklinde oynanabilen kendine has bir aksiyon oyunudur.
  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.
  • Blitz

    Blitz (İndir): League of Legends (LoL) oyunu oynayanlar için masaüstü uygulaması
  • World Of Tanks

    World of Tanks PC'de ücretsiz oynanabilen online multiplayer tank savaş oyunudur. Her yerde savaşmak için World of Tanks Blitz indirin!
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.