Blitz

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
17,421 TOPLAM İNDİRME
99.3 MB DOSYA BOYUTU

Blitz (İndir): League of Legends (LoL) oyunu oynayanlar için masaüstü uygulaması

Blitz, League of Legends (LoL) oyununu oynayanlar için hazırlanmış bir masaüstü uygulaması. Rün, eşya dizilimi, sihirdar büyüleri, her şeyi otomatik olarak gerçekleştirerek LoL oyuncularına yardımcı olan Blitz League of Legends uygulaması tamamen ücretsiz ve Türkçe.

Blitz, şampiyonunuzu otomatik olarak tanımlayarak koridordaki rakibinizi karşı koymak için en iyi rünleri ve eşyaları öneren ayrıca seçtiğiniz şampiyonun istatistiklerini otomatik olarak gösterip kazandıklarını otomatik olarak gösteren bir LoL masaüstü uygulaması. League Client API’s ile çalışan uygulama, oyunda olmadığınızda zamanla gelişebilmeniz için eşsiz güçlü ve zayıf yönlerinizi belirten kişisel bir profilinizi oluşturuyor. Günlük oyuncular için tasarlanan uygulama, sadece genel öneriler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda eşleşmeye özgü bilgiler istatistikler de sağlıyor. Ayrıca detaylı bileşen düzeyinde eşya dizilimi veren tek veri odaklı araç olma özelliğini taşıyor. Tüm önerileri 1’e, en sık yapılana, 2 en yüksek kazanma oranına sahip şeklinde filtreleme yapabiliyorsunuz.

Peki, League of Legends (LoL) masaüstü uygulaması Blitz ban sebebi midir? Hayır. Blitz’i kullanmanız hiçbir avantaj sağlamadığından ban sebebi değildir. Herkes gibi oyunu normal bir şekilde oynarsınız. Hatta birçok yayıncı ve dağıtıcı blitz uygulamasını kullanmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Legends (LoL)

    League of Legends (LoL) internet üzerinden gerçek oyuncularla çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz DotA benzeri gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
  • LoL Replays

    LoL Replays, League of Legends'ta girdiğiniz maçları kaydetmeye yarayan kullanışlı bir programdır.
  • League of Legends Wallpaper

    League of Legends temalı duvar kağıtları.
  • League of Legends Müzik Albümü

    League of Legend Müzik Albümü, son zamanlarda oyuncuları arasında iyice popüler olmaya başlayan şarkılardan sonra yeni çıkarılan ve süper şarkılar bulunan yeni müzik albümü.
  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.
  • World Of Tanks

    World of Tanks PC'de ücretsiz oynanabilen online multiplayer tank savaş oyunudur. Her yerde savaşmak için World of Tanks Blitz indirin!
  • Rocket League

    Rocket League, arabalarla oynanan ve kendine has oynanışıyla dikkat çeken, eğlence dolu bir tür futbol oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • League of Evil

    League of Evil bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur