Block Amok

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Block Amok'ta bölümlerdeki ahşap blokları topumuzu kullanarak yıkmaya çalışıyoruz.

Block Amok, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlence odaklı bir aksiyon oyunu. İlginç ve esprili bir oyun yapısına sahip olan Block Amok'u tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarımıza indirebiliyoruz.

Oyunda bize verilen görev ahşap blokları yıkmak. Bu görevi yerine getirebilmemiz için komutamıza bir top veriliyor. Topumuzu kullanıp gülleleri hedeflere doğru fırlatmalı ve hepsini yıkmalıyız.

İlk bölümlerde az sayıda ve kolay vurulabilir bloklar mevcut fakat ilerledikçe yıkmamız gereken yapıların sayısı epey bir artıyor. Dolayısıyla ilerledikçe daha akılcı kararlar verip maksimum hasarı verebileceğimiz noktalardan atışlar gerçekleştirmeliyiz. Sınırlı sayıda gülleye sahip olduğumuz için en az atışla en fazla bloğu yıkmak hayati öneme sahip.

Oyundaki bölümler rastgele yaratıldıkları için oyun uzun bir süre sona ermiyor ve daima benzersiz mekanlarda mücadele ediyoruz. Bölümlerde ilerledikçe yeni silahlar kullanma şansına da sahip oluyoruz.

Kaliteli grafikleri, gelişmiş fizik motoru ve eğlenceli atmosferiyle Block Amok her seviyeden oyunseverin oynayabileceği bir oyun.

Emircan Erdoğan

Block Amok

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Block Amok, keyifli bir bulmaca tabanlı aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Block Amok, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı ve aksiyon odaklı bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. Çizgi film öğeleriyle zenginleştirilen bu oyun her yaş kitlesinden oyunsevere hitap ediyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilmesi de başka bir dikkat çeken özelliği.

Oyunda kontrolümüze bir kuzu veriliyor. Bu karakter alıştığımız kuzulara pek benzemiyor çünkü hayattaki yegane amacı yemyeşil çayırlarda otlamak yerine etrafında gördüğü tüm yapıları yerle bir etmek! Bu konseptiyle oyunun eğlenceli bir atmosfer sunduğunu söylemek mümkün. Oyunda çok sayıda bölüm olduğu için hemen tükenmiyor ve uzun süre oynanabiliyor. Elbette bunda sürekli olarak değişen yapı tasarımlarının da rolü büyük. Bölümlerin rastgele yaratıldığını da belirtmeden geçmeyelim. Oyunda kaliteli bir fizik motoruna yer verilmiş. Objelerin etki-tepki modellemeleri iyi bir şekilde gerçekleşiyor ve göze hoş geliyor.

Oyunda son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer veriliyor. Yine de yapımcılar kısa bir nasıl oynanır bölümü sunmayı ihmal etmemişler. Bu bölümde oyunun dinamiklerine ve nasıl oynandığına alışıyoruz.

Game Center desteği de sunulan oyunda arkadaşlarımıza karşı mücadele edebilme şansına sahibiz. Bu sayede kendi aramızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturabiliyoruz.

Genel olarak eğlenceli bir oyun deneyimi vaat eden Block Amok, bulmaca ve aksiyon karışımı keyifli bir oyun arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Blast APK

    Klasik bir blok bulmaca oyunu olan Block Blast APK, aynı zamanda içerisinde çeşitli modlar bulunduruyor.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Hexa Block King

    Hexa Block King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Ultimate Block Puzzle

    Ultimate Block Puzzle, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz enterasan ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Shadows - 3D Block Puzzle

    Shadows - 3D Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.