Block Fortress

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
590 TOPLAM İNDİRME

Minecraft benzeri bir dünyada shooter, sandbox ve kule savunma oyunu arıyorsanız Block Fortress mükemmel bir seçenek.

Bağımsız oyun gelştiricileri Foursaken Media, iOS için çıkardıkları Block Frotress ile mobil oyunseverlerin olumlu tepkilerini aldılar. Minecraft benzeri Sandbox dinamikleriyle birlikte shooter ve kule savunma türlerini birbirine katan bu oyun. Bir müddettir Android için de beklenen versiyonu da sonunda elimize ulaştı. Minecraft'a fazlasıyla olan benzerliğine rağmen oynadığınız zaman tamamen farklı bir oyun deneyimiyle karşı karşıya olduğunuzu anlayacaksınız. Aksiyonun daha yüklü olduğu bu oyunun birçok oyuncu için daha eğlenceli olacağını düşünüyoruz.

Block Fortress, temelinde oldukça farklı türde bir kule savunma oyunu. Saldıran modunda shooter aksiyonu yaşabileceğiniz bu kule savunma oyununda yapı inşa etmek de önemli bir yere sahip. Oyunda amacınız Goblock isimli yaratıklara karşı üssünüzü korumak. Oyuncu olarak bu görevi yerine getirmek adına birçok seçeneğiniz mevcut. Elinizdeki çok çeşitli bloklar arasında makineli silah kulesinden tutun, sizi özgür aksiyon ortamına sokacak birçok farklı ürün mevcut. Survival ve Sandbox gibi farklı oyun modlarında kullanıcılar tarafından tasarlanmış haritaları indirip oynayabiliyorsunuz. Lokal ve global multiplayer desteği sayesinde bu oyunda etkileşim de hiçbir zaman eksik olmayacak.

Piyasadaki türlü zombie shooter oyunlarından sıkıldıysanız ve daha heyecanlı bir FPS oyunu arıyorsanız Block Fortress ihtiyaç duyduğunuz aksiyonu size ulaştıracaktır.

Alper Çetiner

Block Fortress

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Minecraft benzeri bir dünyada shooter, sandbox ve kule savunma oyunu arıyorsanız Block Fortress mükemmel bir seçenek.

Bağımsız oyun geliştiricileri Foursaken Media'nın mutfağından çıkan Block Fortress, uzun süredir Android kullanıcılarının uzaktan baktığı ama iOS cihazlarının favori oyunlarından biri. Minecraft'ın insanlara sevdirdiği Sandbox oyun dinamiklerine bu oyunda sıkça rastladığımız gibi, shooter ve kule savunma ağırlıklı bir oynanış da söz konusu. Minecraft'a görsel bakımdan tahmin edilebileceğinden çok benzemesine aldanmamak lazım. Bu oyun bize bambaşka bir oyun deneyimi sunuyor.  Daha fazla aksiyon unsurlarının bulunduğu Block Fortress'in oyuncuların çoğuna daha fazla keyif vereceğini düşünüyoruz.

Temelde oldukça farklı bir kule savunma oyunu olan Block Fortress, saldıran modunda oynaduğunuz için size shooter aksiyonunu da birebir yaşatıyor. Bununla birlikte yapı inşa etmeniz de önemli ve elinizdeki bloklar arasında aksiyon ruhunu yükselten makineli silah kuleleri gibi seçenekler var. Oyunu bu dinamiklere baz alarak incelersek seçenekleriniz çok. Ve üssünüzü Goblock isimli canavarlara karşı korurken bir tarzdan ötekine geçişler oyun içerisine başarılı bir şekilde yedirilmiş. Survival ve Sandbox modları olan Block Fortress'ta oyuncuların kendi tasarladığı haritaları indirip buralarda oynamanız da mümkün. Lokal ve global multiplayer oyun seçeneklerinin olduğundan bahsetmiş miydik? Başka insanlarla rolleri paylaşabileceğiniz ve mücadele edebileceğiniz kocaman bir savaş alanı sizi bekliyor.

Piyasada bulunan birçok zombie shooter oyunu size tat vermemeye başladıysa size hem çok yönlülüğüyle hem de FPS heyecanıyla Block Fortress size bir aksiyon terapisi gibi gelecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fortress: Destroyer

    Fortress: Destroyer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Battle Bears Fortress

    Battle Bears Fortress, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve savunma türünde bir oyundur.
  • Fortress Legends

    Fortress Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Block Strike APK

    Block Strike APK, Minecraft'tan çıkıp gelmiş karakterlerin yer aldığı FPS oyunu. Android FPS oyunları içerisinde oldukça popüler!
  • Tower Fortress

    Zorlu engellerin ve güçlü düşmanların yer aldığı bir platform oyunu
  • Battlefield War Block Gunner

    Battlefield War Block Gunner FPS oyun yapısını Minecraft atmosferiyle buluşturuyor.
  • Block Gun 3D: Ghost Ops

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Block Ops II Free

    Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.