Block! Hexa Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
517 TOPLAM İNDİRME

Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda karşınıza çıkan blokları uygun yerlerine koymaya çalışıyorsunuz.

Roll the Ball'ın yaratıcıları tarafından geliştirilen bir bulmaca oyunu olan Block! Hexa Puzzle, telefonlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyundur. Oyun sırasında karşınıza gelen blokları uygun yerlerine yerleştirerek bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Zorlu bölümlere sahip olan Block! Hexa Puzzle'da çerçeveleri tam olarak doldurmalı ve en kısa sürede yüksek puanlara ulaşmalısınız. 360'dan fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda benzersiz hamleler yapabiliyor ve zaman sınırı olmadan düşünebiliyorsunuz. İnternete de gerek duymayan oyunu çevrimdışı olarak da oynayabilirsiniz. Dinlendirici sesleri ve mükemmel grafikleriye Block! Hexa Puzzle sizleri bekliyor.

Block! Hexa Puzzle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Block! Hexa Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Block! Hexa Puzzle, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Block! Hexa Puzzle, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Oldukça zevkli bir oyun olan Block! Hexa Puzzle ile keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Oldukça zorlu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Block! Hexa Puzzle ile karşınıza çıkan blokları uygun yerlerine yerleştirerek çerçeveyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Zaman sınırının olmadığı oyunda düşünmek için de bolca vaktiniz oluyor. Blokları en uygun yerine yerleştirmeli ve kısa sürede bölümleri geçmelisiniz. 360'dan fazla benzersiz zorlu bölüme sahip olan oyunu oynamak için internet bağlantısına da gereksinim duymuyorsunuz. Dilediğiniz taktirde çevrimdışı olarak da oynayabiliyorsunuz. Dinlendirici sesleri ve göze hoş gelen grafikleriyle Block! Hexa Puzzle oyunu sizleri bekliyor. 

Block! Hexa Puzzle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hexa Block King

    Hexa Block King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Make7! Hexa Puzzle

    Make7! Hexa Puzzle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Hexa Jigsaw Puzzle

    Resimleri doğru bir şekilde tamamlamaya çalışacağız.
  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Ultimate Block Puzzle

    Ultimate Block Puzzle, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz enterasan ve zorlu bir bulmaca oyunudur.