Blocky Baseball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.

Blocky Baseball, renkli görselleri ve etkileyici atmosferiyle dikkatimizi çekiyor. Adından da anlaşılacağı gibi beyzbol oyunu olan Blocky Baseball, yeteneklerinizi sergilemenizi gerektiren bir oyundur.

Hoş animasyonlara sahip eğlenceli bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkan Blocky Baseball, yeteneklerinizi ve reflekslerinizi sergileyebileceğiniz bir oyundur. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda gözünüzü ekrandan ayırmamalı ve gelen toplara vurmalısınız. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Blocky Baseball'i boş zamanlarınızda oynayabilir ve can sıkıntınızı giderebilirsiniz. Oyundaki tek amacınız gelen toplara en uygun zamanda vurmak. Bu nedenle son derece dikkatli olmanız ve puanlar kazanmanız gerekiyor. Öte yandan oyunda farklı karakterler kullanabiliyor ve farklı sopalar tutabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Hediyeler de kazanabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Harika görsellerin yer aldığı oyunda zevkli vakit geçiriyor ve gerçekçi heyecan yaşıyorsunuz. Farklı karakterlerin kilitlerini açabilir ve oyuna renk katabilirsiniz. Farklı ortamlarda geçen oyunu sakın kaçırmayın.

Blocky Baseball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Blocky Baseball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Baseball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.

Blocky Baseball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda toplara tam isabet yapmanız gerekiyor.

Etkileyici bir atmosfere sahip olan Blocky Baseball, yeteneklerinizi ve becerilerinizi sınayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur. Oyunda karşıdan gelen topları karşılıyor ve puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Oyundaki tek amacınız en uygun zamanda ekrana dokunmak ve topu karşılamak. Yüksek puanlara ulaşmak için tam isabet yapmalı ve dikkatli olmalısınız. Gözünüzü bir an olsun ekrandan ayırmamanız gerekiyor. Birbirinden farklı hediyeler de kazanabileceğiniz oyunda inanılmaz bir deneyim yaşıyorsunuz. Tamamı 3 boyutlu bir ortamda geçen oyunda kullanılan animasyonların başarılı olduğunu da döyleyebilirim. Göz hoş gelen animasyonların dışında kolay bir oynanışa sahip olması nedeniyle Blocky Baseball oyununu şiddetle tavsiye ediyorum

Öte yandan oyunda farklı karakterler kullanabiliyor ve farklı sopalar tutabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Aynı zamanda farklı dünyalarda oynayabiliyorsunuz. Blocky Baseball oyununu sakın kaçırmayın.

Blocky Baseball oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Blocky Basketball

    Blocky Basketball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Blocky BEASTMODE Football

    Blocky BEASTMODE Football, Amerikan futbolu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.
  • Blocky Football

    Blocky Football, retro görsellere sahip Amerikan Futbolu oyunu.
  • Blocky Hockey

    Blocky Hockey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir buz hokeyi oyunudur
  • Blocky Soccer

    Blocky Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • FreeStyle Baseball 2

    FreeStyle Baseball 2, kaliteli ve ücretsiz bir Android beyzbol oyunu.
  • Freestyle Baseball

    Freestyle Baseball, sokaklarda rakipleriniz ile kıyasıya geçecek beyzbol müsabakalarına çıkacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android beyzbol oyunudur.