Blocky Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Blocky Soccer klasik futbol oyunlarına farklı bir yaklaşım getiren bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol oyunu olan Blocky Soccer'da bizi heyecanlı bir futbol tecrübesi bekliyor. Blocky Soccer'da oyuncular tek bir oyuncuyu kontrol ediyorlar ve takımlarına galibiyet getirmek için çabalıyorlar. Bu iş için karşımıza çıkan rakip takım oyuncularını birer birer atlatmamız ve ceza sahasına girerek gol atmamız gerekiyor. Rakip oyuncuları geçebilmek için de reflekslerimizi konuşturuyoruz.

Blocky Soccer temel olarak bir sonsuz koşu oyunu ile futbol oyununun karışımı şeklinde tasarlanmış. Oyunda futbolcumuz sürekli karşı takımın ceza sahasına doğru koşarken karşısına rakip takım oyuncuları çıkıyor ve bizi durdurmaya çalışıyorlar. Bu oyuncuları sağa veya sola kaçarak atlatmamız gerekiyor. Bunun yanında penaltılar ve frikikler kullanarak topu ağlarla buluşturmaya çalışıyoruz.

Blocky Soccer bize farklı hava şartlarında top peşinde koşturma imkanı veriyor. Oyunun Minecraft tarzındaki grafikleri renkli ve hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

Blocky Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Soccer basit ve eğlenceli bir futbol oyunudur

Blocky Soccer basit bir şekilde oynanabilen ve bir o kadar da eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil futbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blocky Soccer'da uluslararası turnuvalara katılan bir takımda oynayan bir futbolcuyu kontrol ederek başarı peşinde koşuyoruz. Oyunda rakiplerimizi çalımlayarak gole giden yol boyunca ilerliyoruz ve gol atmaya çalışıyoruz.

Blocky Soccer'ın oynanışı farklı oyun türlerini bir araya topluyor. Oyun temel olarak bir sonsuz koşu oyunu gibi oynanmakta. Futbolcumuz top sürerken sahada sürekli koşuyor ve karşısına rakip takım oyuncular çıkıyor. Temel amacımız ise rakip takip oyuncuları bize hamle yapıp durdurmadan önce sağa veya sola kaçarak onları çalımlamak ve yolumuza devam etmek. Oyunun bu yapısının yanısıra penaltılar da atıyoruz ve isabetli şutlar ile topu ağlarlar buluşturmaya çalışıyoruz.

Blocky Soccer'ın grafikleri bize Minecraft'ı anımsatmakta. Genel olarak güzel görünen oyun kısa sürede bir bağımlılığa dönüşebilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Baseball

    Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.
  • Blocky Basketball

    Blocky Basketball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Blocky BEASTMODE Football

    Blocky BEASTMODE Football, Amerikan futbolu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.
  • Blocky Football

    Blocky Football, retro görsellere sahip Amerikan Futbolu oyunu.
  • Blocky Hockey

    Blocky Hockey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir buz hokeyi oyunudur
  • Blocky Bronco

    Eğlenceli rodeo oyunu
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.