Bomb Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Bomb Hunters güzel grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil beceri oyunudur

Bomb Hunters sevimli grafikleri heyecanlı bir oynanışla birleştiren bir mobil bomba imha etme oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Bomb Hunters, temel olarak Crossy Road oyununun çok daha heyecanlı hale getirilmiş bir versiyonu. Oyunda yine Crossy Road'da olduğu gibi karşıdan karşıya geçiyor, trafikteki arabalardan kaçmaya çalışıyor, su birikintilerinin üzerinde yüzen platformlara zıplayarak öteki tarafa geçiyoruz.

Bomb Hunters'da dikkat etmemiz gereken şey bombaları zamanında bularak imha etmek. Eğer geç kalırsak bomba patlıyor ve oyun sonlanıyor. Ayrıca bombayı imha ettikten sonra çıkış kapısına ulaşmak için de bize belli bir süre veriliyor.

Bomb Hunters'da farklı kahramanları kontrol edebilmekteyiz. Kahramanlarımızın canı engellere takılınca gidiyor; fakat kazandığımız parayı kullanarak kahramanımzı iyileştirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Bomb Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Bomb Hunters, Crossy Road'u daha heyecanlı hale getiren bir bomba imha etme oyunudur

Bomb Hunters eğer heyecan dolu bir oyun tecrübesi yaşamak isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil beceri oyunu

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bomba imha etme oyunu olan Bomb Hunters'da bomba uzmanlarını kontrol ediyoruz ve zaman karşı yarışarak bombalar patlamadan onları etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz. Tabi bu iş göründüğü kadar kolay olmuyor ve karşımıza birçok zorlu engel çıkıyor.

Bomb Hunters'ın oynanışı Crossy Road oyununa benziyor. Hatırlanacağı üzere Crossy Road'da yoğun trafiğe sahip yollardan karşıya geçiyor, yüzen platformların üzerine zıplayarak derelerin karşısına geçiyorduk. Bomb Hunters'da da bu işi yapıyoruz; fakat acele etmemiz gerekiyor; çünkü saatli bombaları süre dolmadan etkisiz hale getirmemiz gerekiyor.

Bomb Hunters'ın grafikleri oldukça güzel, oynanış ise oldukça heyecanlı. Eğer bağımlılık yapıcı bir mobil oyun arıyorsanız Bomb Hunters'ı tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brave Bomb

    30 senelik bir arcade klasiği olan Frogger'ı gölgede bırakan Brave Bomb, bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Hammer Bomb

    Hammer Bomb mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Bomb Master

    Bomb Master, iki karakterin sadece bomba kullanarak savaş yapmasını amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Bomb the 'Burb

    Bomb the 'Burb ile yapmanız gereken şey basit. Dinamitleri yerleştirin, ve şehirleri havaya uçurup para kazanın. Kulağa tuhaf geliyor ama eğlenceli bulacağınızdan eminiz.
  • Hunters League

    Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Legion Hunters

    Legion Hunters, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Sniper Hunters Survival Safari

    Sniper Hunters Survival Safari mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Evolve: Hunters Quest

    Evolve: Hunters Quest, E3'ün en iyilerinden Evolve üzerine kurulmuş kaliteli bir bulmaca savaş oyunu.