Boom Beach

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40,365 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Boom Beach APK, Clash of Clans'e benzerliğiyle dikkat çeken stratejik savaş oyunu.

Boom Beach APK Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz savaş strateji oyunu. Beyin ve kas gücüyle kötü kara muhafızlarına karşına savaşın. Köleleştirilmiş adalıları serbest bırakmak için düşman üslerine saldırın ve tropik cennetin sırlarını açığa çıkarın. Düşmanla birlikte mücadele etmek için dünyanın dört bir yanından oyuncularla bir takım oluşturun. Planla gelin ya da yenilgiyle ayrılın!

Boom Beach APK İndir

Clash of Clans oyununun yapımcılarının iOS cihazlara uzun süre önce duyurdukları Boom Beach nihayet Android markette de yerini aldı. Yapı olarak Clash of Clans'a çok benzeyen oyunda daha farklı bir temaya yer verilmiş. Bu kez barbarların, okçuların, devlerin ve tuhaf yaratıkların bulunduğu bir dünyada mücadele vermiyoruz.

Oyunda Kara Muhafızları tarafından işgal edilen adaları tek tek geri almaya çalışıyoruz ve şeytani askerlere karşı mücadeleye girişiyoruz. Bize verilen askerler ilk başlarda oldukça sınırlı. Fakat hem ana yerleşkemizi geliştirerek hem de çevre adaların kontrolünü ele geçirerek askeri gücümüzü artırabiliyoruz.

Oyunda Clash of Clans benzeri grafikler kullanılmış. Zaten başta da belirttiğimiz gibi yapı genel olarak aynı bırakılmış fakat birkaç ufak değişiklik yapılmış. Oyunda uygulama içi satın almalar sayesinde daha hızlı ilerlemek mümkün fakat bunlar oyundan alınan keyfi baltalayabiliyor. Zorlu bölümlerde birbirinden güçlü düşmanlara karşı koyduğumuz bu oyun tamamen ücretsiz olara indirilebiliyor.

Eğer Clash of Clans'ı denediyseniz ve benzer bir oyun arıyorsanız Boom Beach denemeniz gereken oyunlar arasında bulunmalı.

Boom Beach APK son sürüm özellikleri

  • Milyonlarca diğer oyuncuyla oynayın, yağmalama için yüzlerce düşman üssüne baskın yapın.
  • Üssünüzü düşman saldırılarına karşı yükseltmek için değerli kaynakların kontrolü için savaşın.
  • Büyük bir tropik takımadayı keşfedin ve yaşam kristallerinin gizemli gücünü keşfedin.
  • Korkunç kara muhafız boss’larıyla yüz yüze gelin, onların şeytani planlarını ortaya çıkarın.
  • Co-op görevleri üstlenmek üzere durdurulamaz bir görev gücü oluşturmak için diğer oyunculara katılın.

 

Emircan Erdoğan

Boom Beach

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,801 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Boom Beach kaliteli bir strateji oyunudur

Boom Beach oldukça popüler bir strateji oyunu olan Clash of Clans'ın yapımcısı Supercell tarafından geliştirilmiş bir başka kaliteli strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Boom Beach'te Balckguard adlı şeytani düşmanımızla heyecan dolu bir savaşa giriyoruz. Bu mücadelemizde keşif güçlerimizi düşman tarafından işgal edilmiş birbirinden güzel tropikal cennet adalarına gönderiyoruz ve ilk önce karaya çıktığımız kumsallarda çarpışarak bütün adayı ele geçirmeye çalışıyoruz. Adaların hakimiyeti için başlattığımız savaşlarda köleleri serbest bırakarak destek alabiliyoruz. Bunun yanında adayı keşfederek bize gizemli güçler sağlayacak sırları ortaya çıkarabiliyoruz ve düşmanımızın karşısında avantaj elde edebiliyoruz.

Boom Beach çoklu oyuncu desteğiyle oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor. Oyunda bizim gibi oyunu oynayan binlerce oyuncuyla savaşarak üslerini istila edebiliyoruz ve eğlenceyi katlayabiliyoruz.

Boom Beach güzel grafikleri, mizahi yapısı, eğlenceli oynanışı ve diğer oyuncularla savaşabilmemize imkan vermesiyle bizlere kaliteli bir içerik sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Savaş Oyunları APK

    Savaş Oyunları APK Android telefonlarda Türkçe olarak oynanabilen ücretsiz online savaş strateji oyunu.
  • Avrupa İmparatorluğu 2027 APK

    Avrupa İmparatorluğu 2027 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı askeri strateji savaş oyunu.
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Super Mechs APK

    Super Mechs APK, tek oyunculu ve PvP modda oynama seçenekleri sunan robot savaşları oyunu. Robot savaş oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Boom Day

    Kart tabanlı gerçek zamanlı online oyun
  • World Conqueror 3 APK

    World Conqueror 3 APK, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen taktiksel bir savaş oyunudur.
  • Duel - Puzzle Wars PvP

    PvP bulmaca savaşları