Boom Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Boom Blast, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunudur. Reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken oyunda engelleri aşarak bölümleri tamamlıyorsunuz. Zaman geçirmek için birebir bir oyun olarak nitelendirebileceğim Boom Blast, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Basit oynanışı ve renkli atmosferiyle de dikkat çeken oyunda bir takım özelleştirmelere de sahip olabiliyorsunuz. Böylece daha renkli bir oyun atmosferi yaşayabiliyorsunuz. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Boom Blast, sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken çemberleri patlatarak ilerlemek. Engellere de dikkat etmeniz gerekiyor. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız sakın kaçırmayın.

Boom Blast oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Boom Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Boom Blast, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Engelleri aşarak ilerleyebileceğiniz oyunda zorlu seviyeleri tamamlamalısınız. Renkli bir oyun atmosferine sahip olan oyunda engelleri birer birer geçmelisiniz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda sürükleyici ve bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Kontrol ettiğiniz top üzerinde bir takım özelleştirmelere de sahip olabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gereken Boom Blast oyununu sakın kaçırmayın.

Zaman geçirmek için birebir bir oyun olarak nitelendirebileceğim Boom Blast, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız sakın kaçırmayın.

Boom Blast oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Wall Blast

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • Tank Block Blast

    Tank Block Blast Android Oyunu İndir: Bu tank oyununda düşmanınız küpler
  • Go Boom!

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Dodge Blast

    Dodge Blast, iki butonla oynanan uzay temalı arcade oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Sugar Blast!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil şeker patlatma oyunu