Bor's Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Bor's Adventures mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Bor's Adventures eğer mobil cihazlarınız üzerinde Super Mario oyunlarına benzeyen bir eğlence yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bor's Adventures'da Bor adlı kahramanımızın uzun macerasına katılıyoruz. Kahramanımızın hikayesi karılarının kaçırılmasıyla başlıyor. 60 karıya sahip çapkın kahramanımız bir gün karılarının gizemli şekilde ortadan kaybolduğuna tanık oluyor ve karılarını kurtarabilmek için yola çıkıyor. Bu işi gerçekleştirebilmesi için farklı diyarları gezmesi, farklı tehlikeleri atlatması gerekiyor. Biz de ona yardımcı oluyoruz.

Bor's Adventures'da karşımıza çıkan canavarların üzerine zıplayarak veya onlara baltalar fırlatarak onlardan kurtulabiliyoruz. Derin çukurların üzerinden atlayıp yolumuza devam ederken tuğlaları kırabiliyor, havadaki altınları toplayabiliyoruz.

2 boyutlu klasik platform oyunu yapısına sahip olan Bor's Adventures kolay kontrollere sahip.

Can Erdil Şentürk

Bor's Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
60.3 MB DOSYA BOYUTU

Bor's Adventures mobil cihazlarınızda oynayabilecğeiniz bir platform oyunudur

Bor's Adventures eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bor's Adventures'da Bor adlı viking kahramanımızın maceralarına tanık oluyoruz. Biraz çapkın bir kahraman olan Bor, 60 karıya sahip. Fakat Bor'un karıları gizemli bir şekilde ortadan kayboluyor. Bor da karılarını kurtarabilmek için yola çıkıyor. Bize düşen görev kahramanımızı yönlendirerek engelleri aşmasına yardımcı olmak.

Bor's Adventures temel olarak Mario oyunlarındaki klasik platform yapısına sahip. Yine ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve karşımıza çıkan çukurların üzerinden atlıyoruz. Düşmanlarımızın tepesine zıplayarak onları yok edebileceğimiz gibi balta fırlatarak da düşmanlarla baş edebiliyoruz. Oyunda tıpkı Mario oyunlarındaki gibi tuğlaları kırarak altın topluyoruz.

Bor's Adventures içinde farklı canavarlarla savaşabilmekteyiz. 5 farklı dünyayı ziyaret ettiğimiz oyun güzel ve renkli 2 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pang Adventures

    Pang Adventures, Android cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Starlit Adventures

    Starlit Adventures, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş aksiyon ve macera oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Adventures of Poco Eco

    Adventures of Poco Eco, macerayı seven Poco Eco'ya yardım ederek görevlerini yapmasını sağlayacağınız aksiyon dolu ve eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Rayman Adventures

    Rayman Adventures yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur
  • Adventures in Zombie World

    Adventures in Zombie World ile hem yarışıyoruz hem de savaşıyoruz
  • Adventures of Dwarf

    Adventures of Dwarf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.