Bottle Flip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Bottle Flip, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız şişe çevirme oyunu.

Bottle Flip, Ketchapp’ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı sayısız beceri oyunlarından biri. Minimalist görsellerle karşılaştığımız şişe çevirme oyununda yüksek puan yapmak hayal değil ancak kendinizi oyuna vermeniz gerekiyor ki bir noktadan sonra bağımlısı olmaya başlıyorsunuz.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonlarda dahi rahat ve de keyifli oynanış sunan Bottle Flip, şişeyi masalar arasında dik gelecek şekilde atarak puan kazandığımız bir mobil oyun.

Havada dönerek masalara düşen şişeyi atmak için tek yapmanız gereken dokunup basılı tutmak ve bırakmak. Yönü ayarlamakla uğraşmıyorsunuz. Tek dikkat etmeniz gereken masalar arası boşluk. Süre sınırınız olmadığından acele etmeniz gerekmiyor. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak oyunda ilerledikçe üzerinde durdurmanız gereken objeler küçülüyor ve araları açılıyor.

Erkan Calp

Bottle Flip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Bottle Flip, Ketchapp'ın kolay, bağımlılık yapan şişe çevirme oyunu.

Bottle Flip, Ketchapp’ın iPhone ve iPad’de oynadığım oyunları arasında en kolayı, ilginç şekilde de bağımlılık yapanı oldu. Geliştiricinin tüm oyunları gibi son derece basit görsellere sahip oyun şişe çevirmece oyunu olarak geçiyor ancak biraz farklı oynanış sunuyor.

iOS platformuna ücretsiz gelen, sadece yandığımız vakit reklam göstererek oyun zevkimizi bozmayan Bottle Flip oyununda içi dolu şişeyi masalar arasında atarak puan toplamaya çalışıyoruz. Hava dönerek giden şişe masanın üzerine dik olarak gelirse elbette puanı kapıyoruz ancak önemli olan masanın tam orta noktasına atabilmek ve de ara ara çıkan elmasları toplamak.

Şişeyi döndürerek atmak için ekranın herhangi bir noktasına dokunup basılı tutuyoruz ve bırakıyoruz. Bu noktada masa arası boşluğa ve boyutuna dikkat etmemiz gerekiyor. Fazla ya da uzun dokunursak şişe kayıp gidiyor; baştan başlıyoruz. Neyse ki açı ayarlamamız gerekmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bottle Flip 2k16

    Bottle Flip 2k16, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz şişe çevirme oyunu.
  • Impossible Bottle Flip

    Şişe çevirme oyununda geçilmesi zor 15 bölüm sizi bekliyor.
  • Falling Bottle Challenge

    Falling Bottle Challenge, kolaydan zora doğru ilerleyen şişe çevirme oyunu.
  • Flippy Bottle Extreme!

    Flippy Bottle Extreme!, zorlu şişe çevirme oyunu Android platformuna karşımıza çıkıyor.
  • Balance The Bottle

    Nesneleri parmağınızın üstünde tutmaya çalışın.
  • Bottle Jump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bottle Shoot

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şişe vurma oyunudur.
  • Christmas Flip

    Christmas Flip, Noel Baba ile hediye paketlerini toplamaya çalıştığınız zorlu beceri oyunu.