Bounder's World

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Bounder's World beceri ve reflekse dayalı yapısıyla öne çıkan eğlenceli bir oyun.

Bounder's World, Android cihazları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici bir beceri oyunu arayanların favorisi olmaya aday bir yapım. Tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde oynayabildiğimiz bu oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen tenis topunu başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar taşımak. Bunu başarması pek kolay olmuyor çünkü bölümler beklenmedik tehlikelerle dolu.

Oyunda tamamlamamız gereken 144 bölüm bulunuyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Bounder's World'de de bölümler kolaydan zora doğru ilerleyen bir zorluk seviyesine sahip. İlk birkaç bölümde oyunun zor kısmını oluşturan kontrol mekanizmasına alışıyoruz. Tenis topu cihazın eğimine göre kontrol edildiği için meydana gelebilecek en ufak bir dengesizlik bölümü başarısızlıkla sonuçlandırmamıza sebep olabilir.

Bounder's World'ün en fazla dikkat çeken noktalarından bir diğeri ise farklı oyun modları sunması. Bu oyun modlarından istediğimizi seçebilme şansına sahibiz. Farklı altyapılar üzerine kurulu olan bu modlar oyunun monoton bir hale dönüşmesine engel oluyor ve keyfi artırıyor.

Özetle başarılı bir çizgide ilerleyen ve ortaya gerçekten sürükleyici bir atmosfer çıkartmayı başaran Bounder's World, beceri oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Bounder's World

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Bounder's World, eğlenceli bir atmosfer sunan, sürükleyici bir beceri oyunu.

Bounder's World, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli bir beceri oyunu arayanları göz atması gereken ilk seçeneklerden biri olmalı. Heyecanlı yapısı ve bir an bile azalmayan dinamizmi ile dikkat çeken bu oyunda başarılı olabilmek için çok iyi reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Oyundaki yegane amacımız kontrolümüzde olan tenis topunu başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar sağ salim götürmek. Buna ek olarak bir de bölümlere serpiştirilmiş olan yıldızları toplamaya çalışıyoruz. Elbette bunları yapmak hiç de kolay olmuyor çünkü bölümler esnasında karşımıza çok sayıda engel çıkıyor.

Oyunun zor kılan detaylardan bir tanesi de kontrol mekanizması. Cihazımızın hareketlerine göre hareket eden top oyunun zor kısmını oluşturuyor. Cihazımızı eğdiğimiz yöne doğru top hareket ediyor. Binaların üzerinden zıplayarak yol aldığımız için cihaz hareketlerini son derece hassas bir şekilde yönetmemiz gerekiyor.

Bounder's World'ün en iyi yönlerinden bir tanesi de dört farklı oyun moduna sahip olması. O anki ruh halinize göre sunulan modlardan bir tanesi seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Sunulanlar arasında yıldız toplama, hedeflere iniş yapma, en az zıplamayla bölümü tamamlama ve en fazla binaya zıplama gibi farklı modlar bulunuyor.

Beceri oyunları dikkatinizi çekiyorsa bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir yapım arıyorsanız Bounder's World'ü mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WORLD PIECE

    WORLD PIECE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Lep's World 2

    Android Lep's World 2 ile çocukluğunuza yolculuk yapmaya ne dersiniz? Zıplayın tuğlaları parçalayın veya kaplumbağaları ezin karar sizin.
  • Super Vito World

    Super Vito World klasik tarzda bir platform oyunudur
  • Zeyno's World

    Zeyno's World, Android üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur.
  • Adventures in Ice World

    Adventures in Ice World ile Kuzey Kutbu'na yolculuk ediyoruz
  • Hanger World

    Hanger World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Around The World

    Around The World, ufak dokunuşlarla kuşun uçmasını sağlamaya çalıştığınız yeni Ketchapp oyunu.