Bowling Nation 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME

Bowling Nation 3D, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi bowling oyunu.

Bowling Nation 3D, birden fazla oyun modu içeren bowling oyunu ve Android platformunda ücretsiz kategorisinde en iyilerden biri. Gerek görsel kalitesi gerekse de oynanış yönünden kalitesini gösterdiğini belirtmem gerek.

En iyi atışları nasıl yapacağınızı öğrendiğiniz pratik modu, en iyi bowling oyuncuları arasında olduğunuzu göstereceğiniz turnuva modu, stres yapmadan sakince atışlarınızı yaptığınız hızlı vuruş modu ve tüm hünerlerinizi gösterdiğiniz yeteneğinizi ön plana çıkaracağınız bir mod seçenekleriniz arasında. Tüm oyun modları açık olarak geliyor. Diğer bowling oyunları gibi maç yapmanız gerekmiyor; dilediğinizden başlayabiliyorsunuz.

30’dan fazla top çeşidinin bulunduğu oyunda atışınızı iki aşamada yapıyorsunuz. Öncelikle odak noktanızı kukalara vererek ufak bir hesaplama yapıp yönü ayarlıyor ve topu bırakıyorsunuz. Sonrasında da telefonunuzu sağa veya sola eğerek (alttaki renkli bara dikkat etmelisiniz) harika bir kontrolle tüm kukaları deviriyorsunuz.

Erkan Calp

Bowling Nation 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Bowling Nation 3D, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz bowling oyunu.

Bowling Nation 3D, basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan bowling oyunu. Görsellerinin ve oynanışının yanında ücretsiz olması ve de ufak boyutlu olmasıyla denenebilir.

Hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynanabilir birden fazla mod içeren kaliteli bir bowling oyunu Bowling Nation 3D. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşınızla birlikte maç yapabilmenin dışında en iyi atışlarınızı gösterebildiğiniz hüner modunu ve atışlarınızı geliştirebildiğiniz pratik modunu oynamanızı tavsiye ederim.

Harika müziklerin eşlik ettiği bowling oyununda atışınızı iki aşamada rahatlıkla yapabiliyorsunuz. İlk aşamada topun gideceği yönü - ok işaretine dikkat ederek – ayarlıyorsunuz. Sonrasında telefonunuzu topun gidişine göre eğerek kukaları deviriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Bowling

    3 boyutlu efektleriyle gerçekçilik hissini yakalamanızı sağlayacak 3D Bowling oyununu Android kullanıcıları ücretsiz olarak kullanabilirler.
  • Galaxy Bowling

    Galaxy Bowling 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pocket Bowling

    Kolay oynanışlı eğlenceli bowling oyunu
  • StrikeMaster Bowling

    Bu bowling oyununda multiplayer maçlar, turnuvalar, ligler sizi bekliyor.
  • Bowling Crew

    Zevkli bir bowling oyunu
  • Bowling 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunudur.
  • Sky Bowling

    Eşsiz deneyim sunan bir bowling oyunu
  • Doodle Bowling

    Doodle Bowling, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz alışılmışın dışında bir bowling oyunudur.