Boyama Kitabım 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
801 TOPLAM İNDİRME

Boyama Kitabım 1, Android cihazlarınız üzerinde eskiden kitaplarda yaptığımız gibi boyama yapabilmenizi sağlayan eğlenceli bir uygulama.

Boyama Kitabım 1, çocuklar için özel olarak geliştirilen ve içerisinde 5 farklı boyama içeren eğlenceli ve aynı zamanda eğitici bir Android boyama kitabı uygulaması.

Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip çocuklarınız ile birlikte oynayabileceğiniz boyama kitabı oyununun arayüzü ve grafikleri oldukça hoş.

Çocuklrınızın renk algılarını geliştirmek için iyi yöntemlerden bir tanesi olan uygulama, aynı zamanda onların keyifli vakit geçirmesini de sağlıyor.

Seriler halinde hazırlanan uygulamaların her bir serisinin içerisinde 5 boyama bulunuyor. Eğer oyunu oynatacağınız çocuğunuzun yaşı ufaksa ona yardımcı olarak boyamanın nasıl yapılacağını gösterebilirsiniz.

Ekranın sol tarafından seçeceğiniz farklı renkteki kalemler ile orta alandaki şekli tamamen boyamanız gereken uygulamayı indrirerek siz de çocuklarınıza eşlik edin ve birlikte eğlenceli vakit geçirin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Boyama Kitabı Prenses

    3D Boyama Kitabı Prenses mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir boyama oyunudur
  • TRT Piksel Boyama

    Çocukların gelişimine destek çıkabilecek bir boyama oyunu
  • Boyama Kitabı 2

    Boyama Kitabı 2, çocukların beğenerek kullanacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android boyama kitabı uygulamasıdır.
  • Dr. Panda Art Class (Sanat Sınıfı)

    Çocuklara özel birçok el sanatı ve boyama
  • Kids Doodle

    Çocukların keyifli vakit geçirebileceği Kids Doodle uygulaması birbirinden hoş araçlar sunuyor.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • Kid Coloring, Kid Paint

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bebekleriniz için boyama kitabı uygulamasıdır.
  • Sandbox

    Android tabanlı mobil cihazlarda çocukların renkleri ve sayıları daha iyi kavramalarını sağlayacak Sandbox mobil oyununu ücretsiz indirin.