Brave Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil strateji oyunu

Brave Conquest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi ırkınızı kurup geliştirebileceğiniz oyunda heyecanlı savaşlara dahil oluyorsunuz.

Stratejik savaşlara katılarak yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir oyun olan Brave Conquest, kendi ırkınızı kurup geliştirme imkanı da sunuyor. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda stratejik kararlar almalı ve hamlelerinizi dikkatli yapmalısınız. Eğlenceli animasyonlarıyla da harika bir oyun deneyimi sunan oyunda kendi krallığınızı yönetiyorsunuz. Farklı askeri birimleri geliştirip yönetebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Renkli ve kaliteli görselleriyle de hoş bir atmosfer sunan Brave Conquest, mutlalka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Kolay bir oynanışa sahip olan Brave Conquest'de tonlarca hazinenin sahibi olmalı ve tüm topraklara hükmetmelisiniz. Gerçekçi bir deneyim sunan Brave Conquest sizleri bekliyor.

Brave Conquest oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Brave Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
531 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir strateji oyunu

Brave Conquest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kendi krallığınızı kurarak büyütmeye çalıştığınız bir oyun olan Brave Conquest, aynı zamanda stratejik savaşlara katılarak yeteneklerinizi segilemeniz gereken bir oyundur. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda stratejik kararlar almalı ve hamlelerinizi dikkatli yapmalısınız. Diğer oyuncularla kıyasıya savaşabileceğiniz oyunda dilerseniz ittifak da yapabiliyor ve birlikte krallığınızı yöntebiliyorsunuz. Renkli görselleriyle eşsiz bir atmosfer sunan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı askeri birimleri geliştirip yönetebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.  Kolay bir oynanışa sahip olan Brave Conquest'de tonlarca hazinenin sahibi olmalı ve tüm topraklara hükmetmelisiniz. 

Brave Conquest oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Art of Conquest

    Art of Conquest, fantastik dünyada geçen gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Game of Thrones: Conquest

    Game of Thrones: Conquest (Taht Oyunları), dizinin karakterlerinin yer aldığı Android strateji oyunu.
  • Aeon Wars: Galactic Conquest

    Uzayda size ihanet edenin cezasını kesin.
  • Brave Guardians

    Brave Guardians kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur
  • War Planet Online: Global Conquest

    War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft'un Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir MMO savaş oyunu.
  • Brave Brigade

    Brave Brigade, taktik ve strateji üzerine kurulu bir dünyada kendi kahramanınızla rakipleri yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • Total Conquest

    Total Conquest, Android cihazlarınız üzerinde dünya üzerindeki birçok oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Tower Conquest APK

    Kule Fethi APK, ücretsiz oynanabilen Android kule savunma oyunudur. Hem internetli hem de internetsiz oynanabilen ender kule savunma oyunlarından.