Brave Rascals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Brave Rascals aksiyon dolu bir platform oyunudur

Brave Rascals eğer Mario tarzı oyunlarda yaşadğınız eğlenceyi özlüyorsanız size benzer bir tecrübe sunabilen bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz retro tarzda bir platform oyunu olan Brave Rascals'da yine prensesi kurtarmaya çalışan kahramanları yönetiyoruz. Brave Rascals'ın güzel yönü bize farklı savaş yeteneklerine sahip kahramanları kontrol edebilme imkanı tanıması. Bu kahramanların yeteneklerinden faydalanarak karşımıza çıkan engelleri aşabiliyoruz ve bölümleri geçerek hedefimize döğru ilerleyebiliyoruz.

Brave Rascals'da renkli ve sevimli grafikler yer alıyor. Oyunun 8 bit grafikleri kaliteli müziklerle de birleşiyor ve oyunun retro atmosferi pekiştiriliyor.

Brave Rascals'da hem engelleri aşmak için çabalıyorsunuz, hem de düşmanlarınızla savaşabiliyorsunuz. Oyun boyunca çeşitli silahları toplayabilmekte ve kullanabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Brave Rascals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
25.1 MB DOSYA BOYUTU

Brave Rascals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Brave Rascals vakit öldürmek için iyi bir seçenek olarka değerlendirebileceğiniz bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Brave Rascals bize Mario gibi oyunlardaki retro atmosferi yaşatmakta bir hayli başarılı. Oyunda kaçırılan bir prensesi kurtarmaya çalışan kahramanları yönetiyoruz. Maceramızda farklı kahramanları kontrol etmemize imkan veriliyor. Bu kahramanlar farklı yeteneklere sahipler ve bu yeteneklerden faydalanarak karşımıza çıkan engelleri aşabiliyoruz.

Brave Rascals'ın 8 bit grafikleri göze hoş görünüyor. Renkli arka planlar ve bölüm tasarımları retro tarz ile örtüşüyor. Oyunda bir yandan engellerle boğuşurken bir yandan da düşmanlarımızla savaşıyoruz. Bu iş için de değişik silah çeşitlerini toplayıp kullanabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Kingdom Story: Brave Legion

    Kingdom Story: Brave Legion, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir aksiyon oyunudur.
  • BLEACH Brave Souls

    BLEACH Brave Souls, popüler manga ve anime serisi Bleach'in karakter ve konusunu içeren hack & slash oyunu.
  • Brave Crabby

    Brave Crabby bağımlılık yapıcı bir mobil beceri oyunudur
  • Brave Guardians

    Brave Guardians kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur
  • Brave Puzzle

    Brave Puzzle eşleştirme ve rol yapma oyunlarında gördüğümüz dinamikleri başarıyla bir araya getiriyor.
  • Brave Bomb

    30 senelik bir arcade klasiği olan Frogger'ı gölgede bırakan Brave Bomb, bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Brave Diggers

    Brave Diggers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.