Break The Ice: Snow World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleme oyunudur.

Break The Ice: Snow World, Android cihazlarınıza indirip ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir üçlü eşleme oyunudur. Bu tarz pek çok oyun bulunsa da canlı grafikleri ve sorunsuz çalışan fizik motoruyla oyuncuların beğenisini kazanmış diyebilirim.

Oyunda amacınız ekranda bulunan farklı renklerdeki kareleri, aynı renkler bir araya gelecek şekilde düzenleyerek patlatmak ve karelerin hepsinden kurtulmak. Oyunda level atlayarak ilerliyorsunuz ve level atladıkça oyun daha da zorlaşıyor.

Her levelde kareleri hareket ettirmek için yalnızca belli sayıda hakkınız oluyor. Örneğin 3 hareket hakkınız varsa ve tek hareketle hepsinden kurtulabilirseniz 3 yıldız,  2 hareket kullanırsanız 2 yıldız ve hareketlerinizin hepsini kullanırsanız 1 yıldız alarak leveli tamamlamış olursunuz.

Oyunda yine 3 farklı oyun modu bulunuyor: classic, expansion ve arcade. Diğer üçlü eşleme oyunlarına göre daha zevkli ve daha fazla beyninizi çalıştırmaya zorlayacak bir oyun olduğu için bence sizler de indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Break The Ice: Snow World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
34.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleme oyunudur.

Üçlü eşleme oyunları, her yaştan kullanıcının severek oynadığı mobil oyun kategorilerinden bir tanesi. Artık o kadar çok birbirine benzeyen oyun var ki, iyilerini ayırt etmek zor olabiliyor. Break The Ice: Snow World de aslında çok farklı olmasa da canlı renkleri ve pürüzsüz ve sorunsuz ilerleyen oyun tarzıyla beğeneceğinizi düşünüyorum.

Break The Ice: Snow World, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz, reklamlı ve uygulama içi satın alma seçeneği sunan bir üçlü eşleme oyunu. Oyunda amacınız aynı renkte kareleri bir araya getirerek yoketmeye çalışmak.

Bunun için kullanabileceğiniz belli miktarda hareket hakkınız var ve ne kadar az hareket kullanırsanız o leveli o kadar çok yıldız alarak tamamlayabiliyorsunuz. Yine oyunda classic, expansion ve arcade olmak üzere 3 farklı oyun modu bulunuyor.

Oyunda pek çok level bulunuyor ve ilerledikçe de bölümler zorlaşıyor. Boş vakitlerinizi değerlendirmek için eğlenceli bir yöntem olduğunu düşünüyorum, bu yüzden indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Break the Prison

    Break the Prison mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Break The Blocks

    Break The Blocks, blokları yıkarak ilerlediğiniz kolaydan zora ilerleyen bir bulmaca oyunu.
  • Break the Grid

    Break the Grid, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan bir bulmaca oyunudur.
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • Adventures in Ice World

    Adventures in Ice World ile Kuzey Kutbu'na yolculuk ediyoruz
  • Ice Age World

    Ice Age World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • The World of Dots

    The World of Dots, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.