Breaking Bad: Empire Business

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Breaking Bad: Empire Business mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Breaking Bad: Empire Business, bir hayli yoğun ilgiyle takip edilen Breaking Bad dizisini mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu olarak tanımlamabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Breaking Bad: Empire Business'ta oyuncular kendi suç imparatorluklarını kurmak ve Amerika'nın yer altı uyuşturucu ticaretini kontrol altına almak için mücadele etmekteler. Breaking Bad dizisinin ana kahramanı Walter White kimya yeteneklerini konuştururken oyun boyunca onu dizideki diğer karakterlerle desteklemeye ve uyuşturucu işimizi geliştirmeye çalışıyoruz.

Breaking Bad: Empire Business'da Walter White'ın yanında Jesse Pinkman, Gus Fring, Saul Goodman gibi diğer ünlü Breaking Bad karakterleri de yer alıyor. Breaking Bad: Empire Business'ın oynanışı bir şehir simülasyonuna benzemekte. Oyun boyunca gerekli kaynakları elde ederek uyuşturucu işinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Online altyapıya sahip olan Breaking Bad: Empire Business'da oyuncular suç imparatorluğunun hakimiyeti için diğer oyuncularla mücadele etmekteler.

Can Erdil Şentürk

Breaking Bad: Empire Business

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Breaking Bad: Empire Business mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir stratehi oyunudur

Breaking Bad: Empire Business eğer Breaking Bad dizisinin hayranıysanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Breaking Bad: Empire Business'de oyunculara tıpkı dizide olduğu gibi herşeye sıfırdan başlayarak kendi yer altı suç imparatorluklarını inşa etme imkanı veriliyor. Oyuncular Amerika'nın gördüğü en büyük uyuşturucusu olmak için mücadele ederken işlerini yürütebilmek için diğer üreticilerle de rekabete giriyorlar. Online altyapıya sahip olan oyunda diğer oyunculara karşı mücadele ediyoruz ve sürükleyici bir maceraya atılıyoruz.

Breaking Bad: Empire Business'te operasyonlarımızı yürütmek için Breaking Bad dizisinin ünlü kahramanlarından destek alabilmekteyiz. Çılgın kimya öğretmeni Walter White'ın yanısıra Jesse Pinkman, Gus Fring ve Saul Goodman gibi kahramanları operasyonlarımızda görevlendirebilmekteyiz. Ayrıca özel elemanları da ekibimize dahil edip geliştirebiliyoruz.

Breaking Bad: Empire Business oynanış olarak bir şehir sümülasyonu şeklinde tasarlanmış. Oyunda kendi şehrinizi inşa ediyorsunuz ve uyuşturucu üretimine başlıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Invasion: Modern Empire

    Invasion: Modern Empire, detaylı görsellere sahip gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Empire Z

    Empire Z ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çevrimiçi strateji oyunudur
  • Age of Warring Empire

    Age of Warring Empire kaliteli bir strateji oyunudur
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Grow Empire Rome APK

    Grow Empire Rome APK, imparatorluk kurma ve yönetme oyunlarını sevenler için kule savunma ve savaş strateji oyunu.