Breakout Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Breakout Ninja, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu ninja oyunu.

Breakout Ninja, görsel çizgileriyle olmasa da oynanışıyla etkileyen ücretsiz ve de ufak boyutlu ninja oyunu. Android telefonunuzda ninja oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle indirmelisiniz. Sayıları bitmeyen düşmanların yer aldığı 4 bölüm içeren oyunda tam bir ninja gibi hareket etmeniz gerekiyor. Aksi halde ölümü en acılı şekilde tadıyorsunuz.

Gecenin karanlığında düşman üssüne sızmaya çalışan bir ninjayı kontrol ediyorsunuz. Çoğu zaman görünmeden, arkalarından sessiz sedasız kimi zaman da karşılarına çıkarak düşmanlarınızı temizliyorsunuz. Düşmanlar sabit duruyor ancak tam vaktinde hamle yapmazsanız (işaretli noktalarda dokunma) ölüyorsunuz. Etrafta öylece duran düşmanlar haricinde kuleleri de yerle bir etmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Breakout Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Breakout Ninja, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir 100 mb altı ninja oyunu.

Breakout Ninja, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz 100 MB altı ninja oyunu. Oyuncuya gerçekten bir ninjayı kontrol ediyormuş hissi veren sesleri, müzikleri ve atmosferiyle diğer ninja oyunları arasından öne çıkan yapım, iOS platformuna özel olarak çıkış yapıyor.

Muhteşem iki boyutlu görseller sunan ninja oyununda yolumuza çıkan ninjaları kimi zaman tek hamlede öldürüyor, kimi zaman da görünmeden bir gölge gibi yanlarından geçiyoruz. Sabit şekilde duran düşmanlarımızı öldürmek kolay gibi gözükse de zamanlamayı tutturmayı başaramazsak onlarla aynı kaderi paylaşıyoruz. Ninjalar haricinde yüksek, korumasız binaları da tek bir uçan tekmeyle darmadağın yapıyoruz.

Kendiliğinden koşan karakterimizi kontrol altında tutmak, ninja ve binaları aşmasını sağlamak için tek yapmamız gereken işaretli noktalarda dokunmak. Noktaların tam içerisinde ve ortasındayken bir kere dokunmamız kafi oluyor ancak bu noktalara gelmeden basarsak veya noktaların tam merkezinde basmazsak dümdüz gidilmesi gereken bir yerde bile ölüyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Prison Breakout Sniper Escape

    Prison Breakout Sniper Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Breakout - Dark Prison

    Virüs salgını sonrasında masumları kurtar.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Ninja Chicken

    Ninja olmaya çalışan bir tavuğa aksiyon dolu macerasında yardımcı olmak için tek yapmanız gereken Android cihazınıza Ninja Chicken yüklemek.
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.