Bricks Breaker Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME

Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun

Bricks Breaker Puzzle, bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan yepyeni bir mobil oyundur. Oyunda tuğlaları kırarak bölümleri geçiyor ve boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri ve arcade oyunu olan Bricks Breaker Puzzle, tuğlaları kırarak ilerlediğiniz bir oyundur. BBTAN oyunu ile tuğla kırma oyunlarını birleştiren oyunda renkli bir mücadelenin içerisinde kendinizi bulabiliyorsunuz. Son derece keyif veren oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Minimal tarz grafiklere sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Her türlü cihazda oynayabileceğiniz oyunda dünyanın her yerindeki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda işiniz çok zor. 

Bricks Breaker Puzzle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bricks Breaker Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve sürükleyici bir beceri oyunu

Bricks Breaker Puzzle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Tuğlaları kırarak ilerlediğiniz oyunda boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir mobil oyun olan Bricks Breaker Puzzle, zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla oynayabileceğiniz oyunda tüm bölümleri geçerek liderlik koltuğuna oturabilirsiniz. Renkli görsellere de sahip olan oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Minimal grafiklerin yer aldığı oyunu her türlü cihaz üzerinde oynayabiliyorsunuz. BBTAN oyunundaki mekanikleri tuğla kırma oyunlarına uyarlayan oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda işiniz çok zor

Bricks Breaker Puzzle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bricks Breaker APK

    Bricks Breaker APK, topla tuğlaları kırdığınız eğlenceli bir Android oyunu. Can sıkıntısına birebir olan Bricks Breaker Quest APK ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Snake Bricks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bricks Breaker

    Bricks Breaker eğlenceli bir mobil tuğla kırma oyunudur
  • pliq: Epic Clash Arcade Puzzle

    Harika atmosferiyle dikkat çeken benzersiz bir bulmaca oyunu
  • Color Balls 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Human Puzzle

    Eşsiz bir bulmaca oyunu