Bridge Constructor Portal

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Mühendislik yeteneğinizi gösterme zamanı

Bridge Constructor Portal, PC ve oyun konsollarının ardından mobil platforma çıkış yapan mühendislik simülasyonu oyunu. Headup Games’in köprü inşa etme temelli oyununu tüm bulmaca severlere tavsiye ederim. Ücretsiz değil ancak karar vermeden önce tanıtım videosunu izleyerek oynanış dinamiklerine bir dikkat edin derim.

Mobildeki en zor oynaması en keyif veren köprü inşa etme oyunu Bridge Constructor’ın yeni bölümünde klasik Portal ve Bridge Constructor birleştirilmiş. Dolayısıyla serinin önceki oyunlarını da oynarsanız veya oynadıysanız çok daha keyif alırsınız. Oyunda Aperture Science Güçlendirme Merkezi denilen bir yere giriyoruz. Buranın test laboratuvarında yeni bir çalışan olarak görevimiz 60 test odasında köprüler, rampalar ve diğer yapıları inşa etmek ve araçların güvenle bitiş çizgisine ulaşmasını sağlamak. Çöp adamların kontrolünde olan araçların kaza yapma riskleri var. Gözcü taretleri, asit havuzları, lazer bariyerleri aşmalarını sağlamak, test odalarından zarar görmeden geçmek için portal araçlarını kullanıyoruz.

Türkçe dil desteğiyle gelen oyunda doğrudan köprü, yapı inşa etmeye başlamıyoruz. Öncelikle iş başvurusu yapıyor, deneme sürecinden geçiyor, sonrasında başarılı olursak test odalarına giriyoruz.

Erkan Calp

Bridge Constructor Portal

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir mühendislik simülasyonu oyunu

Bridge Constructor Portal, Headup Games’in fizik tabanlı bulmaca oyunlarına yeni bir soluk kazandıran, grafikleriyle de etkileyici yeni oyunu. Klasik Portal ve Bridge Constructor oyunlarının birleştirilmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor. iOS platformunda da ücretli ve Türkçe dil desteğiyle geliyor.

iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz en zor köprü, yapı inşa etme oyunu diyebilirim. Oyun, geliştiricinin söylediğine göre Aperture Science Güçlendirme Merkezi adlı bir yerde geçiyor. Biz de Aperture Science test laboratuvarında yeni çalışmaya başlayan bir mühendisin yerini alıyoruz. Görevimiz 60 test odasında köprüler, rampalar, kızaklar ve diğer yapıları inşa etmek; bununla da kalmayıp araçların güvenle bitiş çizgisine ulaştırmak. Başlangıçta olmasa da sonrasında gözcü taretleri, lazer bariyerler, asit havuzları dahil birçok engel karşımıza çıkıyor. Bu noktada yardımcı birçok portal aracı bulunmakta. Bulmacaları çözme aşamasında da mühendislik yeteneklerimizi sergiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.
  • Bridge Constructor Stunts

    Bridge Constructor Stunts, önce birbirinden tehlikeli yol ve köprüler inşa edip sonrasında aracınız ile birlikte bu yollarda puan kazanmaya çalışacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Bridge Constructor APK

    Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.
  • Bridge Me

    Bridge Me, oyundaki ME karakterini evine güvenli bir şekilde götürebilmek için köprüler inşa etmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Portal Shot

    Portal Shot, Android telefonlarınız üzerinde aklınızın sınırlarını zorlayabileceğiniz bir zeka oyunudur.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.