Bridge Constructor Stunts

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Bridge Constructor Stunts, önce birbirinden tehlikeli yol ve köprüler inşa edip sonrasında aracınız ile birlikte bu yollarda puan kazanmaya çalışacağınız bir Android simülasyon oyunu.

Bridge Constructor Stunts, aynı firma tarafından daha önce geliştirilip Google Play Store üzerinde bir numaraya kadar çıkan inşa etme oyunlarının yeni ve gelişmiş versiyonu. Oyundaki amacınız hem çılgın ve akrobasik yollar inşa etmek hem de bu oyllarda araç kullanarak yarışmak.

Rampalar, tehlikeli engebeler ve çok daha fazlasını içerisine ekleyebileceğiniz yollar yapabileceğiniz oyunda kendi yaptığınız yolda yarışmak oyuna daha fazla heyecan katıyor. Gelişmiş oyun mekanikleri ve yüksek görsel kalitesi nedeniyle oyun oldukça mükemmel fakat aynı zamanda ücretli. Eğer kaliteli oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsanız bu oyunu satın alarak Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Bridge Constructor Stunts

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
84.1 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Constructor Stunts, kendi yollarınızı inşa ettikten sonra bu yollar üzerinde kullanacağını araç ile akrobasi yapmanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir iOS oyunu.

Bridge Constructor Stunts, kendi inşa edeceğiniz yollarda yine kendinizin yarışacağı eğlenceli ve aksiyon dolu bir iOS oyunu. Ücretli olmasına rağmen sunduğu kalite ile üretini tamamen hak ettiğini düşündüğüm oyunda önce yol inşa ediyor, sonra da kendi yaptığınız yollarda araç kullanarak akrobatik hareketler sergiliyorsunuz.

Normalde arabayla yapılması zor olan yollar inşa ederek arabalarla 360 derece tam tur dönebileceğiniz yollardan tutun, havada taklalar atmanızı sağlayacak yollara kadar tamamen sizin hayal gücünüze kalan yollar ve köprüler inşa ettikten sonra oluşturduğunuz bu bölümde en yüksek puanı almaya çalışmalısınız.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde az da olsa oyun oynuyorsanız ve oynadığınız oyunların kaliteli olmasına özen gösteriyorsanız, gelişmiş yapısı ve yüksek kaliteli grafikleri ile öne çıkan Bridge Constructor Stunts oyununu mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge Constructor APK

    Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.
  • Bridge Constructor Portal

    Mühendislik yeteneğinizi gösterme zamanı
  • BC Stunts

    BC Stunts ilginç bir mobil yarış oyunudur
  • City Car Stunts 3D

    City Car Stunts 3D, spor arabamızla tehlikeli akrobatik hareketler yaptığımız bir oyun.
  • Real BMX Stunts

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • Poly Bridge

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Bridge Builder

    Yepyeni bir köprü mimarı olmaya hazır mısın?
  • Bridge Construction Sim 2

    Köprüler yapacağız.