Bridge: The Others

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Bridge: The Others ile karanlık diyarlarda tıkla ve ilerle mekaniğinde maceradan maceraya koşabilir, oyunun tüm gizemini çözebilirsiniz.

Bridge: The Others, Android kullanıcıları için tıkla ve ilerle mekaniği üzerine kurulu, karanlık temalı macera oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

Farklı bir hikaye, karanlık bir geçmiş. Mobilde oynanan diğer tıkla ve ilerle oyunlarına nazaran daha karanlık ve daha gizemli bir atmosfere sahip olan Bridge: The Others, Android kullanıcıları için satın alınabilir durumda. Sizi, ailenizi ve tüm dünyayı tehdit eden bu lanete karşı koymak için daha iyi bir fırsat olamazdı.

Gerçeği ortaya çıkarmak ve bu gizemi çözmek için portalı bulabilecek misiniz? Kara büyünün hükmettiği bu dünyada çıkış yolunuzu kendiniz çizebilecek misiniz? Tüm bunların yanında mini oyun ve bonus bölümler için de hazırlanın, zira sandığınız kadar kolay olmayacak.

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge to Another World: The Others

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Survive The Bridge

    Dünyanın meşhur köprülerinden geçmeye çalışın.
  • Bridge

    Bridge Android cihazlar için sosyal çevre bulma uygulamasıdır.
  • Bridge Rider

    Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz Android oyunu.
  • Bridge Constructor Stunts

    Bridge Constructor Stunts, önce birbirinden tehlikeli yol ve köprüler inşa edip sonrasında aracınız ile birlikte bu yollarda puan kazanmaya çalışacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Bridge Me

    Bridge Me, oyundaki ME karakterini evine güvenli bir şekilde götürebilmek için köprüler inşa etmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Bridge Constructor APK

    Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.
  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.