Bright Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Bright Weather kullanıcılara detaylı hava tahminleri sunan kullanışlı ve ücretsiz bir uygulama.

Bright Weather ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en kapsamlı hava durumu takip uygulamalarından bir tanesi. Arkadaşlarınızla yaptığınız güzel bir seyahat planının beklenmedik bir yağmurla mahvolması kadar kötü bir şey yoktur. Bu gibi durumlardan etkilenmemk için kullanabilecğeiniz Bright Weather' tüm bilgileri şık ve sade arayüzünde sunuyor.

Uygulamada hem anlık hava durumu bilgilerine hem de geleceğe dair hava durumu değişikliklerine anında ulaşabiliyorsunuz. Tüm bunlara ek olarak ay konumu, rüzgar esiş yönü ve hissedilen sıcaklık değerleri de sunulan bilgiler arasında.

Temel özellikler;

  • 24 saatlik hava durumu bilgiler
  • Kapsamlı hava tahminleri
  • Haftalık tahminler
  • Ay konumu
  • Ultraviyole endeksi
  • Sık sık güncellenen bilgiler
  • Entegre fotoğraf çekme özelliği
  • Widget

Gördüğünüz gibi Bright Weather'da yer alan bilgiler ve özellikler kullanıcıların her türlü beklentisine cevap verebilmek üzere özel olarak tasarlanmıştır. Başta da belirttiğim gibi bu fonksiyonların hepsi son derece şık görünen bir arayüzde sunuluyor.

Emircan Erdoğan

Bright Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Kullanışlı ve kapsamlı bir hava raporu uygulaması olarak karşımıza çıkan Bright Weather şık arayüzüyle dikkat çekiyor.

Bright Weather, ücretsiz olarak indirilebilen kapsamlı bir hava durumu takip uygulamasıdır. Hiçkimse güzel bir seyahat planının beklenmeyen bir yağmur tarafından berbat edilmesini istemez. İşte Bright Weather da tam bu amaç için tasarlanmış, faydalı bir uygulama.

Bright Weather'ın en öne çıkan özelliği son derece etkileyici bir tasarıma sahip olan arayüzü ve hava efektleri. Uygulamaya birden fazla yer ekleyebilir ve bu eklediğiniz yerlerin anlık hava değişimlerine ve gelecek hava tahminlerine erişim sağlayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgilendirme özellikleriyle kullanıcıları tatsız sürprizlere karşı uyaran Bright Weather'da tam 12 saatlik tahminler yer almakta. Rüzgarın esiş yönü, bulutların tipi ve hatta hissedilen sıcaklık değerlerine bile Bright Weather ile ulaşabilirsiniz.

Hava tahminlerine ek olarak Bright Weather'da ay hareketlerini de takip edebilirsiniz. Son derece şık görünen ekranıyla iPhone ve iPad'ini stand eşliğinde kullananlar için güzel bir uygulama olduğu fikrindeyim.

Emircan Erdoğan

Bright Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Bright Weather son derece şık bir arayüze sahip ve kullanışlı özellikleriyle kullanıcılara hava durumu hakkında ayrıntılı bilgi sağlıyor.

Kullanışlılığı şık arayüzle başarıyla birleştiren Bright Weather ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uzun zamandır üstünde çalıştığınız muhteşem tatiliniz beklenmedik hava değişimleriyle mahvolmasın istiyorsanız, Bright Weather Free denemeniz gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Uygulamanın en ilgi çekici özelliği ise son derece şık görünen arayüzü. Tüm bilgilerin akıcı ve etkileyici şekilde sunulduğu bu arayüzden hoşlanmayan bir kullanıcıya denk gelmek zor. Fakat her şey arayüz değil elbette.

Bright Weather'da bir hava durumu tahmin uygulamasında görmek isteyebileceğiniz her türlü özelliği bulabilirsiniz. Rüzgarın esiş yönü, hissedilen sıcaklık, günlük hava durumu değerleri, haftalık, aylık bilgiler, nem oranı, ayın hareketler, ve bulut durumu uygulamada bulabileceğiniz özelliklerden birkaçı.

Eğer Windows Phone'unuzda kullanabileceğiniz kapsamlı ve şık görünen bir hava durumu takip uygulaması arıyorsanız, Bright Weather beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Timeline

    Weather Timeline, hava durumu hakkında detaylı bilgi almak ve duruma göre önlemlerinizi alabilmek için kullanabileceğiniz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Authentic Weather

    Authentic Weather ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ilginç bir hava durumu takip uygulaması.