Bring me Cakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Bring me Cakes, Android cihazlarınızda keyifle oynayacağınız masal bulmaca oyunu.

Bring me Cakes, kırmızı başlıklı kız masalına dayanan bulmaca oyunu. Düşünmeye zorlayan bulmacalarla dolu, görsel çizgileriyle olmasa da oynanışıyla yetişkinleri de kendisine çeken harika bir Android oyunu.

Her çocuğun dinlediği masallardan kırmızı şapkalı kızı oyun formunda karşımıza çıkaran Bring me Cakes’de kırmızı başlıklı kızın hazırladığı kekleri büyükanneye ulaştırmamız isteniyor. Sabırsızlıkla gelmemizi isteyen büyükannemizle aramızda oldukça uzun bir yol var. Çok tehlikeli yerlerden geçiyoruz. Elbette onun kılığına girebilen kurtla karşılaşmamayı ümit ediyoruz. Bu arada tek tehlike kurt değil. Keklerin diplerine özellikle yerleştirilmiş, farklı tipte birçok tuzağın yanı sıra canavar ve avcılarla yüz yüze geliyoruz. Bizim de kullanabildiğimiz silahların olması güzel olmuş.

Zorluk düzeyini yerinde bulduğum 200’den fazla seviye sunan masal bulmaca oyununu oynarken oldukça keyif aldım. Masal oyunu deyip geçmeyin; sürükleyici.

Erkan Calp

Bring me Cakes

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Bring me Cakes, unutulmaz masallardan kırmızı başlıklı kızın mobil oyunu.

Bring me Cakes, kırmızı başlıklı kızı hatırlayanların keyif alarak oynayacağı bulmaca oyunu. iPhone ve iPad’de oynanabilen oyunda aç kurtla karşılaşmadan pastaları büyükannemize ulaştırmamız isteniyor.

Çocukluğumuzun unutulmaz masallarından kırmızı başlıklı kız, mobil oyun olarak karşımızda. Bring me Cakes adıyla mobil platformda indirilmeye açılan oyunda masaldaki gibi büyükannemize istediklerini getirmek için uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Nelerle karşılaşacağımızı bilmediğimiz ormanda tedirgin şekilde yürüyoruz. Her an babaannemizin kılığına girerek sesini de değiştiren kurtla karşılaşabileceğimiz korkusunu bir kenara bırakıp yolumuza çıkan tüm pastaları almak için uğraş veriyoruz. Tüm pastaları toplamamız en yüksek puanı alabilmemiz açısından önemli.

200’ün üzerinde bölüm sunan oyunda kaydırmaya dayalı tek dokunuş kontrol sistemi mevcut. Kırmızı başlıklı kızı pastalara ulaştırmak için parmağınızı kaydırmanız yeterli oluyor. Ancak pastalarla aranızda bloklardan yaratıklara, kurttan alevlere birçok tuzak var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Cakes

    Zorlu eşleştirmeler yaparak lezzetli pastalara ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Bring!

    Android için hazırlanan Bring! uygulaması ile mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak alışveriş listeleri oluşturabilir ve aile üyeleriyle paylaşabilirsiniz.
  • Bridge Me

    Bridge Me, oyundaki ME karakterini evine güvenli bir şekilde götürebilmek için köprüler inşa etmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Emoji with Me

    Emoji with Me mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Unroll Me

    Unroll Me, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça popüler bir bulmaca ve zeka oyunudur.
  • Slide Me Out

    Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Help Me: Tricky Story

    Akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz Help Me: Tricky Story, onlarca seviyeyi içerisinde barındıran bir görsel zeka oyunudur.
  • Let Me Out

    Harika bir bulmaca oyunu