Britney Spears: American Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Britney Spears: American Dream, Britney Spears'ın Android platformuna çıkan resmi oyunu.

Britney Spears: American Dream, Britney Spears’ın hayranlarına sunduğu resmi mobil oyunu. Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda pop müzik sanatçısı Britney’nin direktifleri doğrultusunda pop star olma yolunda ilerliyorsunuz.

Britney hayranlarının kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm oyun aslında benzerlerinden çok farklı değil. Yabancı pop müzik dinleyen küçük – büyük herkesin bildiği 34 yaşındaki şarkıcı Britney Spears’ın önerilerine kulak vererek en az onun kadar tanınan, albümleri dinlenen, video klipleri dönen biri olmaya çalışıyorsunuz. Stüdyoya girip kayıt yapıyor, turnelere çıkıyor, konserlerde farklı kostüm seçimleri yapabiliyorsunuz.

Pop star olmanın zorluklarını gösteren oyun ücretsiz ancak yüksek satın alımlar içeriyor. Bu yüzden kendiniz oynamayacaksanız uygulama içi satın alımları kapatmanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Britney Spears: American Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

Britney Spears: American Dream, pop star Britney Spears'ın iOS platformuna çıkan resmi oyunu.

Britney Spears: American Dream, ünlü pop şarkıcısı Britney Spears’ın önerileri doğrultusunda pop star olma yolunda ilerlediğimiz uzun soluklu bir mobil oyun.

34 yaşındaki pop yıldızının sözlerini dinleyerek en az onun kadar tanınan bir sanatçı olmaya çalıştığımız oyun ünlülerle anlaşarak mobil platforma oyunlarını çıkaran Glu Games’in imzasını taşıyor. Hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz olarak indirebiliyoruz ancak gerçek parayla satın alabileceğimiz öğeler bulunuyor. Eğer oyunu kardeşiniz için indireceksiniz beğenisine sunmadan uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Oyunda bir pop star olmanın tüm zorluklarını yaşıyoruz. Albüm çalışmaları için stüdyoya giriyor, dünya genelinde konserler veriyoruz. Son derece yoğun geçen bir hayatımız var. Hedefimiz ise albümleri milyonlar satan, video klipleri tüm platformlarda dönen, milyonlarca hayranı olan biri yani star olmak. Birtney Spears hayranı olun olmayın oyuna ayıracak vaktiniz varsa indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream Warrior

    Dream Warrior mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • American Marksman APK

    American Marksman APK, tek kişi ya da Co-Op şeklinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir açık dünya shooter oyunudur.
  • Dream On A Journey

    Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Shake Spears!

    Shake Spears! şövalye savaşlarını konu alan ortalama kalitede bir savaş oyunudur.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • American Farming APK

    Gerçekçi bir yapıyla karşımıza çıkan American Farming APK'da, hayalinizdeki çiftliği her detayına kadar oluşturabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • American Football Bus Driver

    American Football Bus Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür