Broken Sword: Director's Cut

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
551 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dedektiflik oyunudur.

Broken Sword: Director's Cut, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir macera ve dedektiflik oyunudur. Orijinali bir bilgisayar oyunu olan Broken Sword'un mobil versiyonlara uyarlanmış olanları da bir o kadar ilgi görüyor.

Fakat bilgisayardaki versiyonlarına göre mobile uyarlanmış olanlarda farklılaşmalar görüyorsunuz. Örneğin Broken Sword adının yanında bir Director's Cut bulunuyor. Ayrıca oyunun diğer serileri de benzer şekilde ilerliyor.

Oyunda Fransız bir kadın ile Amerikan bir erkekle oynayarak bir seri katilin işlediği korkunç cinayetleri çözmeye çalışıyorsunuz. Bunun için de bir takım bulmacalar ve gizemler çözmeniz gerekiyor.

Point and click tarzında onanan oyunun grafikleri de gayet başarılı diyebilirim. Ayrıca sesler ve müzikler de bu gizemli atmosfere uyacak şekilde tasarlanmış ve başarılı grafiklere eşlik ediyor diyebilirim.

Paris'in büyülü ortamında geçen bu oyunda pek çok farklı karakterle tanışacak ve etkileşime geçeceksiniz. Eğer dedektiflik oyunlarını seviyorsanız ve bulmaca çözmek sizin ilgi alanınıza giriyorsa, bu oyunu kesinlikle indirip oynamalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

Broken Sword: Director's Cut

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
442 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Bulmaca, macera ve dedektifliği bir arada toplayan tarzda oyunları seviyorsanız, Broken Sword serisine kesinlikle göz atmalısınız. Serinin son oyunu olan Director's Cut da en az diğerleri kadar sevildi ve başarılı oldu diyebilirim.

Orijinali bir bilgisayar oyunu olan bu serinin artık mobil versiyonları da biraz değiştirilmiş şekliyle mevcut. iOS cihazlarınızda satın alıp oynayabileceğiniz bu oyunun fiyatı yüksekmiş gibi görünse de bilgisayar oyunu kalitesinde olduğundan bence bu fiyatı hakediyor.

Başarılı grafikleri ve ona eşlik eden ses ve müzikleri ile verilmek istenen gizemli ortam fazlasıyla başarılmış diyebilirim. Gizemli bir atmosfer, Paris'in büyülü ortamı oyunda sizi içine çekecek elementlerden sadece ikisi.

Oyunda point and click tarzında oynayarak, Fransız bir kadın ile Amerikan bir erkekle oynayarak bir seri katilin işlediği korkunç cinayetleri çözmeye çalışıyorsunuz. Bunun için de bir takım bulmacalar ve gizemler çözmeniz gerekiyor.

Pek çok farklı karakterle tanışarak etkileşime gireceğiniz bu dedektiflik oyununu, tarzı seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Broken Sword 5 - The Serpent's Curse

    90'lı yılların bir PC klasiği olan Broken Sword serisinin uzun süredir tutkuyla beklenen devam oyunu sonunda mobil platformlara da ulaştı.
  • Broken Sword II - The Smoking Mirror

    Broken Sword II The Smoking Mirror, zamanında bilgisayar oyunu klasikleri arasında yer bulmuş kaliteli bir oyunun Android cihazlar için yeniden yapılmış hali.
  • Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

    Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut yüksek kaliteli grafikler sunan bir mobil rol yapma oyunudur
  • Broken Brush

    Broken Brush, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve sanatsal resimler arasındaki farkları bulmaya çalışacağınız bir bulmaca oyunudur.
  • Broken Age

    Broken Age mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur
  • Cut the Rope: Experiments

    Cut the Rope: Experiments, sevimli bir canavarı şekerle beslemeyi konu alan eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Cut the Rope: Magic

    Cut the Rope: Magic, Om Nom'un kötü sihirbazlarla macerasını konu alan bulmaca oyunu.
  • Cut the Rope 2

    Cut the Rope 2, fiziğe dayalı şekerleme parçalama oyunudur.