Brutal Age: Horde Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
305 TOPLAM İNDİRME

Brutal Age: Horde Invasion, Android işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Brutal Age: Horde Invasion, stratejik bir kurgusuyla dikkat çekiyor. Kendi kabilenizi inşa edip rakiplerinize karşı savaştığınız oyunda zorluklar sizleri bekliyor.

Eğlenceli bir MMO oyunu olan Brutal Age, PVP ve PVE savaşlarının gerçekleştiği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Kabilenizi kurduğunuz ve gittikçe geliştirdiğiniz bir oyun olan Brutal Age, zorluklara karşı göğüs gerip, stratejik taktikler geliştirdiğiniz bir oyundur. Oyunda kendi bölgenizi inşa ediyor ve rakip topraklara hükmediyorsunuz. Geniş bir haritada geçen oyunda barbar birliklerini eğitiyor ve özel yeteneklerinden yararlanıyorsunuz. Dünya çapında oyuncularla savaşıyor ve antik canavarları avlamaya çalışıyorsunuz. Antik çağ dönem esintilerinin yer aldığı oyunda oldukça zevk alıyor ve boş zamanlarınızı değerlendiriyorsunuz.

Brutal Age: Horde Invasion oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Brutal Age: Horde Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Brutal Age: Horde Invasion, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Brutal Age: Horde Invasion, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi kabilenizi kurup geliştirdiğiniz oyunda dünyadan diğer oyuncularla savaşıyorsunuz.

Antik çağlarda geçen bir rol yapma oyunu olan Brutal Age: Horde Invasion, eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir oyundur. Gittikçe zorlaşan oyunda stratejik taktikler geliştiriyor ve rakip oyuncularla savaşıyorsunuz. Diğer oyuncuların topraklarını yakmalı ve barbar askerlerine hükmetmelisiniz. Kendi bölgenizi inşa ediyor ve birimlerinizi geliştirerek yenilmez bir hale geliyor ve zorluklarla daha fazla başa çıkıyorsunuz. Oyunda vahşi hayvanları avlıyor ve yemeğinizi çıkarıyorsunuz. Oldukça geniş bir haritada geçen oyundaki tek amacınız kabilenizi geliştirip yenilmez bir hale gelmek. Eğlenceli bir oyun olan Brutal Age: Horde Invasion sizleri bekliyor. Kolay oynanışı ve basit arayüzü ile oynaması oldukça kolay olan Brutal Age: Horde Invasion'ı mutlaka deneyin.

Brutal Age: Horde Invasion oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aliens Invasion

    Aliens Invasion, gezegeni işgal eden uzaylı yaratıklara karşı güçlü bir maceranın içine sürükleyen mobil oyun.
  • Monster Buster: World Invasion

    Monster Buster: World Invasion, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen rol yapma kategorisinde gerçek zamanlı bir canavar yakalama oyunudur.
  • Agency of Anomalies: Mind Invasion

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Horde of Heroes

    Horde of Heroes, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde keyifle oynayabileceğiniz ücretsiz bir 3'lü eşleme RPG oyunudur.
  • Broken Age

    Broken Age mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur
  • Stone Age Begins

    Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.
  • Hunter Age

    Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Age of Wushu Dynasty

    Age of Wushu Dynasty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol apma oyunudur