Bubble Dragon Shooter 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Bubble Dragon Shooter 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir baloncu patlatma oyunudur.

Bubble Dragon Shooter 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hoş bir atmosferde geçen oyunda renkli balonları patlatıyorsunuz.

Çocukların beğenerek oynayabileceği bir balon patlatma oyunu olan Bubble Dragon Shooter 2, kolay oynanışı ve zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu 100'den fazla bölüme sahip olan oyunda en iyi atışınızı yaparak renkli balonları patlatıyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda harika grafikler ve animasyonlar yer alıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Bubble Dragon Shooter 2'de renkli balonları kendi rengindeki balonların arasına yollamanız ve ekrandaki balonların tümünü patlatmanız gerekiyor. Yüksek puanlara ularak arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ya da kendinizi geliştirebilirsiniz. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan da oynanabilen oyunda işiniz bir hayli zor.

Renkli grafiklere sahip olan oyunda harika görseller yer alıyor. Hoş animasyonları ve güzel ses efektleriyle de bağımlılık etkisi bir hayli fazla olan oyunda dikkatli olmalı ve fırlatacağınız balonları tam isabet ettirmelisiniz. Özel güçlerinizi de kullanabileceğiniz oyunda zamanın nasıl geçtiğiniz anlamıyorsunuz.

Bubble Dragon Shooter 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bubble Dragon Shooter 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Dragon Shooter 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir baloncu patlatma oyunudur.

Bubble Dragon Shooter 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur. Zevkli bir oynanışa sahip olan oyunda birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir balon patlatma oyunu olarak karşımıza çıkan Bubble Dragon Shooter 2, zorlu bölümleri ve eğlenceli kurgusuyla dikkat çekiyor. 100'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda isabetçiliğinizi konuşturuyor ve renkli balonları kendi renklerindeki diğer balonlarla eşleştiriyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda harika grafikler ve animasyonlar yer alıyor. Çocukların beğenerek oynayabileceği oyunda dikkatli olmak gerekiyor. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve zevkli dakikalar geçirebilirsiniz. Ayrıca oyunda yer alan sonsuz mod ile dilediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan da oynanabilen oyunda oldukça hoş grafikler ve harika görseller yer alıyor. Bağımlılık etkisi de bir hayli fazla olan oyunda fırlatacağınız balonları tam isabet ettirmelisiniz. Bubble Dragon Shooter 2 oyununu sakın kaçırmayın. 

Bubble Dragon Shooter 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Shooter King 2

    Bubble Shooter King 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur.
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Shooter Candy Dash

    Bubble Shooter Candy Dash sürükleyici bir balon patlatma oyunudur.
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.
  • Bubble Shooter Galaxy

    Bubble Shooter Galaxy eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcıların vakit geçirmek için oynayabilecekleri türden bir oyun.
  • Bubble Shooter Paris

    Bubble Shooter Paris, baloncukları patlatarak yeni bölümlere geçmenizi ve gitgide zorlaşan bölümlerde eğlenmenizi amaçlıyor.
  • Bubble Shooter Ralph's World

    Bubble Shooter Ralp's World renkli balonları patlatmaya çalıştığımız sürükleyici bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Shooter Violet

    Bubble Shooter Violet balon vurma oyunlarından hoşlananların keyif alabileceği türden ortalama bir oyun.