Bubble Group Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması

Bubble Group Messenger, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Basit arayüzü ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken uygulama ile arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi konuşabiliyorsunuz.

Eğlenceli grup mesajlaşmaları yapmak ve arkadaşlarınzla anlık iletişim kurmak için tercih edebileceğiniz Bubble Group Messenger, kullanışlı özellikleriyle karşımıza çıkıyor. WhatsApp'a alternatif olarak niteleyebileceğim uygulama ile konferans görüşmeleri yapabiliyor ve grup olarak hareket edebiliyorsunuz. Farklı özellikleriyle de dikkat çeken Bubble Group Messenger, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken mesajlaşma uygulamalarından bir tanesidir. Son derece basit arayüzü ve eğlenceli gif desteğiyle de keyifli vakit geçirmenize yardımcı oluyor. Hızlı mesaj yazmayı sevenlerin de işini kolaylaştıran özelliklere sahip olan uygulama ile limitsiz bir şekilde iletişim kurabiliyorsunuz.

Bubble Group Messenger uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bubble Group Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Arkadaşlarınızla konferans görüşmeleri organize edebilirsiniz

Bubble Group Messenger, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz basit ve eğlenceli bir mesajlaşma uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor.

Birbirinden farklı özellikleriyle karşımıza çıkan eğlenceli ve kullanışlı bir mesajlaşma uygulaması olan Bubble Group Messenger, arkadaşlarınızla konuşmanıza olanak sağlıyor. Eğlenceli grup konuşmaları gerçekleştirebileceğiniz ve konferans görüşmeleri yapabileceğiniz uygulama ile pek çok farklı özelliğe sahip oluyorsunuz. Basit arayüzü ve kullanışlı menüleriyle ön plana çıkan uygulamada medya desteğinden gif desteğine kadar pek çok eklenti yer alıyor. Arkadaşlarınızla aynı anda görüntülü ve sesli görüşmeler yapabilmenize de olanak sağlayan uygulama, keyifli vakit geçirmenize yardımcı oluyor. 

Bubble Group Messenger uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo Messenger

    Yahoo Messenger, Yahoo'nun ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması.
  • LAFF Messenger

    LAFF (Android) indir: Türk Telekom'un yeni yerli mesajlaşma uygulaması
  • SOMA Messenger

    SOMA Messenger ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır
  • Lync 2010

    PC, mobil ve tarayıcı aracılığı ile uyumlu çalışabilen eksiksiz iletişim, anlık ileti, konferans ve sesli görüşme gibi özellikleri içinde barındıran Microsoft'un Live Messenger özelliklerine sahip anlık mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Telegram APK

    Telegram APK, WhatsApp alternatifi olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri. Telegram Messenger Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.
  • Kik Messenger

    Arkadaşlarınızla yer farketmeksizin her yerden sohbet etmek isteyeilirsiniz. Hızlı, basit ve tek amacı anlık mesajlaşma olan Kik Messengerı, Android yüklü telefon ya da tablet bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.
  • Lemon Group Messenger

    Lemon Group Messenger uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan gerçek bilgilerinizi vermeden grup sohbetleri oluşturabilirsiniz.
  • Bow Messenger

    Bow Messenger, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan ve mesajlaşma uygulamaları kategorisine farklılık getiren eğlenceli, kolay kullanılır ve ücretsiz bir Android mesajlaşma uygulaması.